Maak een stukje hiphop

Nou om het maar weer on topic te krijgen hier een heeeeeeeeeele ouwe beat van mij. De oudste die ik in mn mailbox kon vinden 8o)
 

Attachments

  • 03 Boe zegt de koe.mp3
    2,5 MB · Bekeken: 62
Ik vind die laatse echt dope :okdan:
 
Tjonge vraag je wat??? weet t zo niet meer... Ik probeer meestal een heleboel pluggs om te checken wat ze doen... maar denk de "delamancha GTO"is erg overdreven! maar vink wel fijn.. en dan een vintage warmer dr overheen denk ik... ik denk zet er gewoon 1 op uit de oude doos... maar idd gelijk te hard!
 
Wel een leuk idee. Misschien dat ik één dezer dagen ook eens een poging ga wagen.

En nog maar een keer de Skull Snaps dan. 8)
 

Attachments

  • Props.mp3
    608,1 KB · Bekeken: 46
Who got da props WHOOO echt mijn jaren 90 plaat :D Ik heb de originele sample op plaat maar nooit gebruikt omdat niks hier overheen komt imho, echt heel goed nagedaan. :okdan:


Dat funkyloopje is ook echt heel koel, zijndat sample of heb je dat zelf ingespeelt allemaal?

ZO nu naar bed. :P
 
lotuz!!!!! vette shit!! zelf gespeeld? eigen beats? t lijkt of je elke jazz plaat helemaal leeg plukt! loopen ok... samplen niet minder.. maar dis te vet voor woorden.. for real! (amon tobin VS sm ochestra)
 
Laatst gewijzigd:
Evil L is on the mix 8)
 
maak samples van vrienden... beats van maken en ga dissonant pielen met een rhodes.. (samples) hip hop kan niet serieus genomen worden...... JAZZ!!!! en neem nix muziekaal!!!!!! De enige die je moet geloven zijn je oren?!!!! so FOCK maak beats en muziek! en lul niet! whyaaaaaaaaaaaaaaaaaa for real!!!!! hmmm ..
 

Attachments

  • 22juliScratchaJustaTesta1.mp3
    5,1 MB · Bekeken: 59
Back
Top