Ervaringen Virus TI

Dat klopt, ik mij er inmiddels bij neergelegd dat de hardware outputs niet werken, verder werken de usb poorten naar wens.

Zolang ik maar niet probeer de analoge outputs aan de praat te krijgen, wordt ik niet eens echt chagerijnig van die virus. Een beetje wel natuurlijk maar daar betaal je ook naar :)
 
Volgens mij zijn de analoge outputs meer bedoeld voor het geluidskaart gedeelte.
En voor direct monitoring.
Maar super dat het inmiddels via usb goed werkt
 
Volgens mij zijn de analoge outputs meer bedoeld voor het geluidskaart gedeelte. En voor direct monitoring.

Ik zag de analog outputs als standaard en de usb als leuk extraatje. Dat is een denkfout van mij, waar helaas veel uurtjes in zijn gaan zitten.

Maar super dat het inmiddels via usb goed werkt

Ik ben heb dit weekend eindelijk weer es muziek kunnen maken, leuk hoor met die virus erbij :okdan:
 
De install blijft bij mij hangen...

Wanneer het vakje komt van Unsigned Driver Warning Policy in Place, staat er gewoon een wit kadertje en reageert deze niet meer. Wanneer ik dit sluit (aangezien het alleen een melding is) staat er in het VIRUS TI SOFTWARE SUITE SETUP kader, Searching for TI...maar daar gebeurt verder niks meer.
 
De install blijft bij mij hangen...

Wanneer het vakje komt van Unsigned Driver Warning Policy in Place, staat er gewoon een wit kadertje en reageert deze niet meer. Wanneer ik dit sluit (aangezien het alleen een melding is) staat er in het VIRUS TI SOFTWARE SUITE SETUP kader, Searching for TI...maar daar gebeurt verder niks meer.

Gebruik je een aparte usb kaart ? of gebruik je de usb I/O op je moederboord.
Acces raad aan om een aparte usb kaart in je pc/mac te stoppen.
 
Misschien wat duidelijker uitleggen waar en wat...?

Via de Virus Control Plugin...of op de Virus Hardware zelf...??

Mijn excuses :) Ik bedoelde dat ik een preset niet kan saven @ de virus control plugin. Aan de rechter kant zit een knopje save, die het bij mij dus niet doet. In het verleden deed deze het wel.
 
Zit m in de nieuwe firmwire.. Ze mogen wel eens opschieten met iets dat wel werkt, hier worden meeste acces gebruikers denk niet heel vrolijk. Misschien moeten ze eens wat nieuwe programmeurs aan gaan nemen? Ik bedoel, als je 1700 eurotjes voor en product vraagt, mag je ook wel een goed product afleveren...
 
ik wil vanmiddag een virus halen... nieuw.. maar wat kan ik nou het beste doen een virus TI of een Virus TI2? en moet ik er gelijk zo,n kaartje bij halen? en wat voor kaartje zou dat zijn? en zou ik uberhaupt wel een virus halen? ik zie bijna niks anders dan mensen die problemen hebben..(uiteraard hoor je de mensen zonder problemen niet..)
 
ik ben meer van de nieuwe spullen.. daar zit zo,n lekker luchtje aan:D

dus niet de TI2? die is stabieler staat er in die webshop/showroom
en de snow.. tja daar zitten zo weinig knopjes aan.. en ik heb liever veel knopjes enzo
 
ik ben meer van de nieuwe spullen.. daar zit zo,n lekker luchtje aan:Do

2e hands kan ook een luchtje aan zitten :D.

Dedicated USB = usb kaart in je pc die je alleen voor je TI gebruikt
 
www.infekted.org

Daar kan je een hoop vinden over de TI en TI2.

Als jij meer van de nieuwe spullen bent en het niet erg vind om 1666 euro uit te geven bij http://www.thomann.de/nl/access_virus_ti2_desktop.htm dan zou ik zeggen , ga er lekker voor!
Ik zou het wel weten, 1000 euro voor een goede 2dehands TI of 1666 euro voor een nieuwe TI2...

Ik heb mijn virus snow voor 670 euro gekocht en die klinkt net zo vet als een TI2, wel minder hands on maar zoals ik zei , ik gebruik de software toch om hem te sequencen en te programmeren.
2dehands spul is niets mis mee hoor :) Scheelt gewoon een bak centen, en vaak heeft iemand nog de bon en zelfs nog garantie op het product.

Een dedicated usb kaartje zorgt over het algemeen voor minder problemen omdat de bandbreedte alleen voor de TI gereserveerd is.
 
dit is hem geworden.. ik ben nu de trotse eigenaar van een Virus ti2

:D

feit blijft dat synthesizers wel wat goedkoper zouden mogen worden.. want als we dit gaan omrekenen naar ouwe guldens:P
 
Vette keuze om te gaan voor de Virus TI2 Desktop versie....ziet er heel slick uit... :P

Had zelf eerst ook een Snow...maar daar ik met een externe sequencer werk heb ik deze verkocht en er een Desktop versie voor aangeschaft....is toch handiger voor me om wat meer hands on te hebben via de meerdere knoppen die deze beschikt.
 
Back
Top