Cubase 4 Education editie

Ben me al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe voordelige DAW (Reaper, EnergyXT, maar ook uitgeklede versies van FL, Ableton en Sonar). Geen van de voorgaande vond ik prettiger werken dan Cubase LE en nu blijkt dat ik voor 73 euro bij Thomann een Edu versie van Essential kan aanschaffen? Dat zou ik wel erg fijn vinden.

hoho, 81 euro incl verzendkosten.
 
Je kunt hem toch gewoon online bestellen? Zonder gedoe met faxen of formulieren..

In principe hoef je geen student te zijn om een EDU versie te krijgen.

Waar dan? Als ik naar de steinberg shop ga, dan krijg ik dat formulier geopend dat gefaxt moet worden waarna je betaalgegevens via de mail krijgt. Heb 'em dus ook online besteld :)
 
Oh, dat is dus niet gebeurd. Achja, ik wacht nog steeds op m'n mailtje :) Enige idee of ik ook met de creditcard van iemand anders kan betalen? Heb er zelf geen en (voorlopig) ook geen behoefte aan om er een te nemen.
 
Zal het overwegen. Heb mijn mailtje binnen, en het lijkt erop dat ik ook gewoon met banktransfer kan betalen:

" Zo eenvoudig functioneert betaling vooraf per overschrijving: - U maakt het bedrag binnen 7 dagen aan ons over. Vermeld a.u.b. absoluut als betalingskenmerk de genoemde betaalcode, zodat de betaling aan uw bestelling toegewezen kan worden. - Wanneer wij uw betaling ontvangen hebben, ontvangt u een e-mail ("Orderbevestiging") met de toegangsgegevens tot uw software.

Bij overschrijvingen uit het buitenland moet u eventueel deze nummers gebruiken. Omdat dit een internationale overschrijving is, zal uw online banking systeem dit waarschijnlijk niet ondersteunen, en zult u een Euro overschrijvingskaart moeten aanvragen bij uw bank. De betaling zal ca. 1 week duren. "

Any idea? :)
 
Back
Top