BEP: Got a feeling

Ik vindt em wel gelikt. Niet denderend spannend maar an sich voor in de auto wel prima. "niet nadenk muziek" zou mn zus zeggen. Houdt ze van.
 
-ik doe het je niet na :okdan:
-het klinkt gepolijst wat in het genre goed is
-vind t persoonlijk nogal 13 in een dozijn massamuziek
 
klopt allemaal :)

Orgineel is natuurlijk al een beetje kazig, dit is zeg maar de Deadmau5 meets BEP versie ;) en aangezien dit sausje erg vaak langskomt is het een ideaal plaatje voor de lokale discotheek in het top40 progressive setje :-)
 
toch wat meer variatie bij deadmau5



mss wat spannendere dingen doen met je bass.....
 
ik vond hem lekker. samples en sounds klinken allemaal kraakhelder, remix-gedeelte klinkt niet geforceerd. ik was alleen niet zo van dat vraag-antwoord stukje in het begin. dat vind ik niet zo bij dit soort muziek passen. dat vocoder stukje vond ik ook een beetje jammer.

idd ideaal plaatje voor in de discotheek. maar ik kan er ook wel gewoon zo naar luisteren.
 
Ik na hier echt heeeeelemaaaaaaaaaaal NIX mee! Het nadeel is dat ik zoveel van zulke muziek hoor om wel te kunnen zeggen dat het 'n goeie track is... :-(

Vind de remix van Raphie beter dan da doodgemasterde ding van die dooie olifant...
 
Ik ken het origineel niet maar het heeft wel iets.

Helaas vind ik het wel te hard, de kick slaat en staat niet zoals die dat in dergelijke producties moet doen.
In het begin wel, op het einde ook, maar na de climax verdwijnt-ie zelfs in de mix en op m'n laptop hoor ik hem nauwelijks. Het mag dus wel een paar dB RMS minder.

Ik vind het jammer dat in dit genre de 'hint naar de kick' door de sidechain en de deinende noise-sweeps een excuus zijn voor de werkelijke kick + groove die er door het te hard masteren gewoon uitgehaald wordt. Dat noem ik compromissen maken.

Glad klinkt het wel, maar te glad is ook niet goed, doorgaans een van de weinige verschillen tussen muziek en vrouwen.
 
Back
Top