Mariska - RIDDLES OF THE 303 (ft. Microphlexx)

Ik blijf fan!!! Vrolijk zomers zondag deuntje weer... super.
 
met alle respect, dit klinkt als een demo van mn EMX1 sorry
 
Ik heb de track afgezet ergens tussen 2:30 en 2:50 omdat naar mijn gevoel alles in cirkels bleef draaien. Nog even verder gescand, maar geen muzikale verrassingen meer gevonden. Zoveel seconden 303, zoveel seconden een ander instrument. Na 2-3 keer is het misschien tijd voor iets anders. Qua ritmiek zit er voor mij ook veel te weinig verrassing in om me geboeid te houden.

Succes,
 
Leuk, aardig trackie, maar de drums vind ik nogal saai/statisch en dan is 5+ minuten wel lang..
Denk dat 't via leuke boxen/P.A. wel lekker doordreunt en 't wel vol te houden is, maar hé.. 't is nog vroeg en heb ook buren, he.. :D
 
Het lijkt een beetje op wat Stingray doet qua klank en op nog wat punten. Ik koop zijn platen meestal wel, maar toch draai ik ze niet vaak omdat ik ze een beetje te klinisch vind klinken qua mix, echt dat software / digitale randje wat ik niet helemaal kan plaatsen.

Ik kan me wel verplaatsen in de kritiek dat het een beetje voortkabbelt en niet verrast.
 
Heb dingen van je gehoord die mij meer aanspreken. Krijg ook een beetje het "demo" gevoel.
Maar, vooral doorgaan :okdan:
 
Zeker weer lekker :okdan: alleen vind ik het kick-geluid (bd) echt niet kunnen. plop?!
ook had ik de beat wel wat spannender verwacht van je. ;)

Hmm ja die kick daar kan ik wel inkomen, inderdaad te "ploppig"! Het voordeel ervan is dat je het wel hoort op bvb een laptop of oortjes van een ipod. Een zware 808 kan ik niet horen op m'n laptop... maar ik ga bassdrumgeluid zeker veranderen voor mijn liveset. En zal ook wat meer variatie maken in de beats :)

Dankje voor de feedback!
 
Back
Top