PCMCIA kaart

koediman

--<{(OoO)}>--
Lid sinds
11 augustus 2003
Berichten
3.485
Locatie
Rotterdam
voor m'n Eventide.

liefst een met oplaadbare batterij. heb even rondgekeken en de SMART PG33004 (2MB) lijkt me een redelijke keus.

weet iemand waar ik die in NL of in de buurt kan kopen? anders bestel ik'm wel in de US.
 
Is een PCMCIA adapter voor een CF of SD kaart geen alternatief? Werkt goed bij m'n Korg Z1 en Nord rack II

Wat is de geheugenruimte die je Eventide (welke?) gebruikt?
 
ik ben eigenlijk totaal niet bekend met het begrip PCMCIA kaart dus zo'n adapter ken ik ook niet. enig idee hoeveel dat gaat kosten? (incl SDkaart?)

ik heb een type 1 nodig, de Eventide kan max 4MB aan. oja, ik heb een Orville.
 
Een adapter kost 2 tientjes, een 4 MB SD card nog minder. ALs je een grotere SD card gebruikt wordt alleen de eerste 4 MB herkend. Volgens mij zijn de meeste type II (5-5.5 mm). Type I zijn de dunste met 3.3 mm. je kunt het eens proberen, die SMART card van jou kost 165 euro?? op Marktplaats. nl worden vaak PCMCIA aangeboden, vraag dan wel naar de leeftijd, gebruik ivm met de batterij. Een nieuwe batterij kun je wel ergens vinden, MediaMarkt of zo.
 
ik weet het niet zeker maar het lijken me de juiste kaarten dus dank voor het aanbod Hover. Ik wil alleen ff kijken of ik eerst ergens anders een wat grotere kaart met oplaadbare batterij kan scoren. als dat voor een paar tientjes lukt doe ik dat.
die pcmcia adapter toestand lijkt me anders ook wel wat, daar kijk ik ook nog wel even naar.

in ieder geval bedankt voor de antwoorden.
 
Ik heb hier eventueel nog een 2MB PCMCIA Flash kaart liggen (geen batterij nodig dus), mocht dat ook werken. Zal 'm binnenkort wel even testen of die het nog doet.
 
... Werkt goed bij m'n [...] Nord rack II
Vertel hier meer over! Er zijn wereldwijd velen die dit graag willen weten! Welke adapter met welke kaarten precies. Verkrijgbaarheid in Nederland? Kosten zijn minder belangrijk...

Wout
 
Bij de NordLead en NordRack bestaat het probleem dat de kaarten niet passen omdat de meeste adapters een verdikking hebben vlak na het contactstripje. Maar als jij een passende hebt, graag merk en zo :)

Wout
 
Begon ik toch even te twijfelen. De Z1 opgegraven en adapter geprobeerd in de Nord Rack 2: geen probleem. Het is een doodgewone SanDisk Compact Flash PC Card Adapter. Heeft idd een verdikking maar die is niet over de volle breedte, glijdt er lekker in!
Ik heb er een 64MB Compact Flash Card in van het wereldmerk Vivanco. Kleiner hadden ze niet.
 
Back
Top