Hardstyle Track

Misschien dat het bot klinkt maar vind dit een 13 in een dozijn nummer. Ben je het hiermee eens of zie je het zelf anders? Met je ritmes is niks mis, dat heb je goed onder de knie. Probeer nu alleen eens je sounds minder standaard te maken. Wat ik nu hoor heb ik eerlijk gezegd al miljoen keren gehoord en is niet onderscheidend t.o.v. alle andere nummers.

Nogmaals, als je hiermee niet eens bent moet je het zeggen. Het begin is er iig :mexico:
 
Hey je wel gelijk in en heb het ook al meerdere horen zeggen.

Maar was toch benieuwd of er mischien tips waren voor m'n volgende tracks ( die een stuk spannender zal zijn )
 
Je track is niet slecht hoor. Probeer eens naar tracks te luisteren die verschillen van de standaard tracks :)
 
Oke maar ik weet zelf dat het een standaard 13 in een dozijn track is.
Dat is duidelijk.

Maar niemand wat te zeggen over m'n track zelf. Kwa afmix , synth , kicks weet ik veel..?


Grtz,
 
Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen......ik vind hardstyle echt zwaar K*T.

Das eruit.....in houdelijk heb ik er dit over te zeggen.....

Qwa afmixen zit je volgens mij wel in de goede richting. Dat eurienom zegt dat het een 13 in 1 dozijn nummer is kun je ook als een kompliment oppakken wat dat wil zeggen dat dat je op juiste weg zit. Wat je volgens mij wel moet doen is er je eigen twist aan proberen te geven....onderschijt (yep dislecties) je zelf. Crejeer je eigen sound, dat mis ik wel.
 
hey Samhol, Mijn roots liggen zelf in de Hardstyle !

Je track klinkt best leuk, de afmix zit tegen de goede kant, je melodie zit ook aan de goede kant. Leuk de break die je er in stopt. Ik vind het alleen jammer om te horen dat je richting de standaard nustyle kant trekt... persoonlijk heb ik daar een hekel aan.. met van die cheesy vocals en standaard ritmes. Ik weet zeker dat je meer zou kunnen, maar misschien is dit ook een kwestie van smaak of van ervaring. Waarschijnlijk het laatste (maakte eerst zelf ook standaard nustyle, en ben gelijdelijk serieuser geworden).

Overal een van de betere tracks die ik heb gehoord op dit en globalhardstyle. Zo door gaan!
 
Sorry maar dat ding waar je die track naar geupload hebt, megaupload? zuigt zwaar. Onleesbare captcha, en als je 'm eenmaal hebt gezien een minuut wachten, en dan gaat het ook nog eens met maar 50 KB/sec... Dat is wel erg veel moeite en tijd om een track te luisteren :)

Zijn betere alternatieven voor. Als je een paar tientjes over hebt is het misschien zo'n gek idee niet om gewoon een deftige .nl domeinnaam en een mooie webspace met alle toeters en bellen eraan te nemen... (Ik heb de mijne bij www.webstekker.nl voor 5,99 per maand bijvoorbeeld, zeer tevreden mee.)

* vijf minuten later *

De track is binnen! Joepie! Ik vind hem wel aardig, best leuk met de beats gespeeld, ik PERSOONLIJK houd wel van die dertien in een dozijn vocals :D

De kick mag wel gevarieerder, daar kan mee gespeeld worden. Het lekkerst vind ik 'm vanaf 6:16.

Mixen is best aardig gelukt ook, hij komt op mij wel gelijkmatig over. Geen hak-op-tak effecten.
 
Back
Top