Stem Uberdope op Jimtv!

Ik ken deze jongens persoonlijk en weet dat ze gepassioneerd met muziek bezig zijn. Als je het niks vindt wat ze maken is prima, maar om hun zowat geestelijk te stenigen vind ik ver gaan. Toen ik mij in het verleden aanmeldde op synthforum was dat omdat men in tegenstelling tot andere fora normaal reageerde op je posts of niet reageerde. Maar als ik dit topic lees blijkt daar niks meer van over, plaats jezelf eens in hun positie, want ik wed dat jij ook vast wel ergens een nummer hebt liggen waar wel wat over te zeggen valt.
 
ik wed dat jij ook vast wel ergens een nummer hebt liggen waar wel wat over te zeggen valt.

ja maar daar ga ik dan ook niet mee te koop lopen, en stenigen valt best mee. Topicstarter geeft antwoorden waardoor die bepaalde reacties uitlokt.
Mja, boeiend allemaal..tis weekend :mega:
 
mmm...wat valt er nog te zeggen.



Beat is echt niet boeiend, tekst is niet boeiend, clip is niet boeiend.

Wees eens eerlijk tegen jezelf, dit is toch niet het maximaal haalbare?

Succes en doe er wat mee
 
Je gaat toch niet zo aan mensen vragen op forums om op je eigen nummer te stemmen??? dat zegt al genoeg...zal wel aan mij liggen dan ofzo
 
belgen klinken ook te lief voor dit soort muziek
 
Waarom moet menig muziekproject zo breed gepromoot worden eigenlijk. De een overschreeuwt de ander.

Er is al een myspace, dan is er nog een youtube kanaal, dan wordt er nog meegedaan aan een obscure prijs o.i.d. En dan nu ook nog fora afschuimen om de hele boel onder de aandacht te brengen.

Ieder z'n muzikale passie hoor, maar het schreeuwen (door muzikanten die op hetzelfde niveau acteren in het algemeen) maakt doof en murw. Bewaar je inspanning nou tenminste voor als er écht wat te melden is.

Buiten dat: succes ermee :okdan:
 
Jah gaste ik ben 14 jaar en ik voel mij alsof dak bij een bende kleuters zit.
ieder zijn ding hé.
 
Jah gaste ik ben 14 jaar en ik voel mij alsof dak bij een bende kleuters zit.
ieder zijn ding hé.

wil je er over kleien?
maakt niet uit hoor we zij tenslotte allemaal 14 geweest, en die ontluikende haren die op je plasser tot bloei komen horen er gewoon bij.

rust u wel.
 
't is ook niet mijn muziek en ik zou de clip ook zeker doorzappen, maar ik vind de reacties wel erg hinderlijk kinderachtig.

Stukje zelfsport wat de clip betreft. Dacht dat de mensen dat hier wel konden waarderen. Echt sneu om massaal zo te reageren.

Topicstarter doet ook helemaal niet arrogant, dus weer erg schaapachtig gedrag dit. ja, 't is bijna weekend, lekker argument.
 
Ik heb als 14jarige nog nooit een eigen clip gehad, dus goed gedaan!

Ik vind alleen als nederlander jullie LIMBO accent wel ZWAAR KUT!
 
leuk gedaan hoor! jammer van de reacties hier (maar dat komt misschien ook omdat je om votes vraagt).
 
Back
Top