mindprint envoice

olaf

Ouwe rot
Lid sinds
14 juli 2002
Berichten
524
weten jullie of de mindprint envoice wel eens 2e hands wordt aangeboden. wil er namelijk erg graag een hebben. en zo ja, wat zijn de 2e hands prijzen? nieuw is ie best duur.
 
Was is eigelijk het verschil tussen de envoice en de envoice mk2?

de mk2 kost nieuw 600 euro en een mk1 kan je 2e hands voor 300 euro aanschaffen. wat raden jullie mij aan om te doen?
 
Ik zou mindprint ff mailen met je vragen..
weet uit ervaring dat ze erg snel en behulpzaam zijn, al zou ik er niet bijzeggen dat je van plan bent een 2e hands mk1 te kopen afhankelijk van t verschil ..
niet dat ik denk dat ze je dan zullen voor liegen maar misschien krijg je dan toch net een iets ander antwoord
 
Hey daar,
Het verschil is (meen ik) in ieder geval dat de mk2 ook usb heeft, maar pin me er niet op vast.
Anyway; ik heb een mk1 gehad en na een tijd viel me op dat er altijd een lichte vervorming in het hoog zat.. ik heb van alles geprobeerd; levels extreem laag houden tot en met de buis vervangen; niets hielp.
Uiteindelijk heb ik geconcludeerd dat het gewoon de sound van het apparaat is en m vervolgens meteen verkocht...
Check dit goed als je m koopt; voor mij was het ding niet wat ik er op eerste gehoor van had verwacht...
Later!

Edit: Oh ja, mocht je toch geinteresseerd zijn; Die ouwe van mij heb ik aan bekenden verkocht en ik geloof niet dat ie daar nog veel gebruikt wordt, wie weet willen ze m wel kwijt..
 
allereerst bedankt voor jullie reacties,

Ik zit wat rond te kijken voor een goeie mic preamp.

maar ik wil ook iets met buizen hebben om mijn geluiden doorheen te halen.

maar er zijn zoveel verschillende dingen tekoop. dat je door de preamps het bos niet meer ziet.

Als het enigste verschil dat de mk2 usb heeft dan koop ik liever een 2e handse mk1. gebruik de usb toch niet want ik heb een grote geluidskaart met voldoende in en uitgangen. en wil graag een hardware mengpaneel dus dan gebruik ik hem toch analoog.

morgen nog eens langs mijn vaste winkel gaan of ze iets leuks hebben liggen en eventueel om tel luisteren.

ik zoek een preamp en omdat ik voor mijn baas alvast een offerte moest laten maken hebben ze daar die mindprint envoice mk2 zolang opgezet omdat hun die best goed vinden voor het geld. zo kwam ik erbij uit.

iemand nog tips voor welke ik beter kan kopen?
ik vind dat mooi warme klank met fris hoog mooi.

zou die preamp van studio projects in de buurt komen?
 
persoonlijk was ik net als Mukaku best teleur gesteld in wat ik van mindprint had in mijn geval de T-comp

als schijnt hun high-end spul wel erg goed te zijn ..

voor warmte kun je net goed gewoon iets goeds analoog kopen t verschil van een buis is maar erg subtiel en amper te horen .. persoonlijk merkte ik zelf pas dat de buis iets duidelijk merkbaars deed toen ik ging oversturen, maar goed dan is je geluid dus al lang niet meer mooi helder in t hoog :)

met andere buizen apparatuur geen ervaring, al heb ik nog wel wat budget spul van TL audio gehoord (dingen uit ivory serie geloof ik) en ook daar liep ik net als t geluid niet voor warm .. verder vond ik t geluid ook vrij dun van de T-comp .. wat dat betreft was ik meteen overtuigd dat buizen absoluut niet garand staan voor vetheid en warmte wat ik daarvoor wel altijd dacht .. maar goed, heb me eigenlijk nooit in externe pre-amps verdiept dus kan je hier ook verder niet bij helpen, ik zou alleen even goed nagaan of je wel iets met buizen wil, als je er erg hoge verwachtingen van heb ben ik bang dat je net als mij best teleur gesteld gaat zijn .. al zien de mindprint bakken er wel erg mooi uit in je rack maar net iets te duur als opvulling :)
 
Back
Top