Orion Records

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Origineel geplaatst door smackos
Universes (1984), Brains (1984), Psychophonique (1984), Weather Report (1984), Moonrise (1984), Atmosphere (1985), Touch Inn (1985), Atmosphere/Touch Inn (1986), Challengers' Last Flight (1987), Honourable Work (1987), EKS (198, Opera EKS (198, Eppure Si Muove (1989)

kan je die cassettes niet ergens online zetten?

Hoi Smackos,

Wat ik nog heb ben ik bezig mee om te digitaliseren, de rest is verloren gegaan.

Groeten,

Phochos:D
 
Origineel geplaatst door phochos
De complete trackinglist van Anatidae (+ "Rot und Blau" en "Equivalence"):

01. Anatidae Phrase 01 (2.46)
02. Anatidae Phrase 02 (2.00)
03. Anatidae Phrase 03 (3.42)
04. Anatidae Phrase 04 (2.30)
05. Anatidae Phrase 05 (1.56)
06. Anatidae Phrase 06 (3.03)
07. Rot und Blau Teil Eins (3.59)
08. Rot und Blau Teil Zwei (4.33)
09. Equivalence Phrase 01 (4.34)
10. Equivalence Phrase 02 (4.09)
11. Anatidae Phrase 01 - Extended Version (4.43)
12. Anatidae Phrase 03 - Extended Version (6.19)

Phochos:D

De cd en cd-single Anatidae (met rot und blau en equivalence) wordt samengevoegd met Wo Ist Der Bahnhof en krijgt als nieuwe titel "Rot Und Blau (origineel hè???).

Phochos

P.S. Wordt uigebracht onder het Haags Timmerbedrijf.
 
En hierbij de voorkant van het hoesje "Rot Und Blau".
 

Attachments

  • rotblau.jpg
    rotblau.jpg
    25,1 KB · Bekeken: 54
Origineel geplaatst door phochos
En hierbij de voorkant van het hoesje "Rot Und Blau".

Vette hoes en vette titel! :okdan:
 
Origineel geplaatst door phochos
En hierbij de voorkant van het hoesje "Rot Und Blau".

zeker humor ,..ik beginje steeds meer etbgrypen jimij nu nog haha
:engel:
 
Origineel geplaatst door R-ond
zeker humor ,..ik beginje steeds meer etbgrypen jimij nu nog haha
:engel:

Ik begrijp jouw zeker ook wel, alleen is je tekst af en toe wat moeilijk te begrijpen.

Phochos

P.S. Dank voor jullie opmerkingen, omdat Mindsearch's Revenge en Haags Timmerbedrijf dezelfde persoon is als Phochos heb ik wat personen door de tijd verzonnen waarmee ik samenwerk (T' Pow, Venanzio Monaldini, S.N. Abbel).:D
 
Origineel geplaatst door René
Is "Rot und Blau" een hommage aan Kraftwerk?

Rene,

In eerste instantie was het de bedoeling om een typisch Conrad Schnitzler album te maken (hij heeft door de jaren albums uitgebracht als Rot, Schwarz, Gelb, Grun, Blau), maar omdat de nummers uiteindelijk technonummers zijn geworden (een beetje) in de stijl van Kraftwerk, heb ik inderdaad een hommage gemaakt met het hoesje (genomen van The Man Machine) met vier maal mijn eigen hoofd op de toenmalige leden van Kraftwerk. Ik ga in ieder geval nog een cd opnemen getiteld Gelb Und Grun, ook techno dus, ook onder de noemer Haags Timmerbedrijf. De naam zegt het dus al, het is hakkuh wat de klok slaat.:D

Phochos:dj:
 
Ik ben heden avond ook begonnen aan het tweede deel van het Haags Timmerbedrijf, getiteld "Gelb Und Grun". Ik ben nog met het hoesje bezig, maar zodra deze klaar is zal ik ook de voorkant tonen.

Phochos

P.S. Een aantal klassieke cd's staan ook op het punt om opnieuw uitgebracht te worden op Orion Records. Deze stammen uit de periode 2000 t/m 2002.:doei:
 
De klassieke cd's Air en Ouverture zijn inmiddels weer verschenen op het Orion Records label. Exhibitions zal van het weekend uitkomen. Ik ben nog bezig met Missa, een hoogmis van Bach maar deze opnieuw uitbrengen duurt wat langer dan de andere drie.

Phochos:D
 
Ik heb tot nu toe 7 oudere nummers kunnen traceren en digitaliseren. Het zijn nummers uit de periode 1994 t/m 2000. Verder ben ik nu al mijn minidiscs aan het beluisteren omdat daar - naast de gehele cd's Re-Organised? en Return To Reality - ook nog andere interessante en verloren beschouwde stukken muziek op staan. Reductio Ad Absurdum en Antroposophy krijg ik wellicht toch nog terug omdat mijn familieleden allemaal nog oudere cassettes van mijzelf hebben.

Phochos:D
 
Origineel geplaatst door smackos
pleeeeaaaase wat mp3 fragmentjes

Ik zal kijken wat ik kan doen. Het is alleen geen hoogstaande muziek, maar wel leuk om te horen uit die tijd.

Phochos:D
 
Ik ga vanavond de laatste composities opnemen van Gelb Und Grün, dan komt hij eind van de week uit op het Orion Records label. Daarna ga ik verder met opnemen van de cd Oskylaytor met de hardware synthesizers.
Ook ga ik de originele songs van Re-Organised? en Return To Reality naar mijn digitale opnamestudio overzetten en editten zodat ik ze kan branden als cd, die komen dus ook uit op Orion Records. De verzamelaar Re-Organisations is al uit met de beste nummers van die twee.

Phochos:D
 
Ik heb vanavond Gelb Und Grun kunnen afronden, hij wordt morgen of donderdag vrijgegeven op Orion Records. Ook Exhibitions is klaar, voor deze geldt hetzelfde.

Ben nog bezig met toch mijn studio aan het uitbreiden, komt nog een Korg EA1 en een Yamaha CS01 bij en wellicht een Creamware Minimax ASB. Als ik deze heb ga ik beginnen met het opnemen van de cd Oskylaytor, die uiteindelijk ook weer via Fonos zal verschijnen.

Phochos

P.S. Smackos, ik doe mijn best voor de Mp3 fragmenten van de nummers!!:D
 
Gelb Und Grün en Exhibitions zijn helemaal af en verkrijgbaar via Orion Records.:D
 
MP3 fragment Scenes

MP3 fragment Scenes

The nummer Scenes Phrase 07 in verkorte versie.
 

Attachments

  • scenes007.mp3
    465,1 KB · Bekeken: 57
Er is nog een nieuwe cdr uitgekomen van Phochos, getiteld "Movements". Het was een project voor een kennis van me, die graag muziek van me wilde hebben om te gebruiken bij beelden van hem (anminatiefilms e.d.). Het is een variatie van muziekstijlen geworden, van klassiek (eigen composities) tot electronisch. Hij wordt ook gewoon uitgegeven bij Orion Records, ik hou zelf de rechten van deze muziek.

Phochos:D
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top