Veel nieuws op bandcamp

Het album Cosmic Ballet Volume II is ook verschenen op www.orionrecords.vpweb.nl en is ook gemaakt met verschillende VST synthesizers (waaronder de Korg PB3100 - 3200 - 3300), de M-Audio keystation masterkeyboard and het sequencerprogramma Magix Studio 2016.:halleluja
 
Hij is een echte voorloper en ook door mij gewaardeerd, hij staat zelfs op mijn website :D

ah lekker spacen op de PB3300 dikke strings :okdan:

Ben benieuwd naar alle nieuwe PHOCHOS muziek nu het VST tijdperk is aangebroken

overigens iets voor in de toekomst: als je een controller hebt met draai knoppjes /sliders kan je ook de PS3300 (of iedere andere sofsynth)'s knoppen/functies (filter envelopes e.d) realtime veranderen zonder de muis (dat kan bv met de Arturia analog lab keyboard) ik gebruik daar altijd mijn ouwe MS20 USB controllers voor die hebben lekker veel knoppjes en het ziet er cool uit ook :koffie:
 
Hij is een echte voorloper en ook door mij gewaardeerd, hij staat zelfs op mijn website :D

Ik voel me vereerd:halleluja

Zijn overigens nog twee nummers bijgekomen op Cosmic Ballet II, die moest ik nog opnemen en mixen, maar ze staan er nu bij.
Voorlopig staat het nog een beetje beholpen op de website, moet nog even nagaan hoe ik alles een beetje compacter kan krijgen. Kan helaas niet de tracks onder het hoesje plaatsen, zodat je met een druk op het hoesje de tracks tevoorschijn ziet komen. Dit is wel bij bandcamp, maar dat werkt nog steeds niet en krijg nog steeds geen antwoord van de mensen daar.:duivels:
 
En hier een losse track gemaakt met hardware en software synthesizers en opgenomen op de Reloop digitale recorder en verwerkt en gemixed op Magix Studio 2016.

https://soundcloud.com/phochos/just-a-new-fashioned-phochos-track
 
Weer een losse flodder van Phochos op deze zaterdagavond, het sequencergeile Resonance Ping.

https://soundcloud.com/phochos/resonanceping
 
Een mooi lang niemendalletje van Phochos, de laatste track van 2017 getiteld:

SEQUENCES OF DN-E1

https://soundcloud.com/phochos/sequences-of-dn-e1
 
Nieuw los nummertje, eerste van het nieuwe jaar. Titel is Moondawn 2018.
 

Attachments

  • Moondawn2018.mp3
    4,9 MB · Bekeken: 53
Een mooi lang niemendalletje van Phochos, de laatste track van 2017 getiteld:

SEQUENCES OF DN-E1

https://soundcloud.com/phochos/sequences-of-dn-e1

wat is de DN-E1? Ik hoor een Casio MT40 (maar dat is het niet?) Sleng Teng ritme aan het eind :koffie:
 
wat is de DN-E1? Ik hoor een Casio MT40 (maar dat is het niet?) Sleng Teng ritme aan het eind :koffie:

De DN-E1 is een VST synthesizer aan boord van Magix Studio 2016.:D
 
Oh, ik weet al welke je bedoelt. Dat ritme komt uit de Casio SA46, die ik ook heb. Is een automatixch ritme met basbegeleiding. Klinkt inderdaad nogal Sleng Teng.:dubbel:
 
Op mijn nieuwe website verschijnt vandaag een nieuw album van Akku und Abbel, getiteld "Wintertime". Hier het titelnummer van het album. Het gehele album is gemaakt met verschillende VST synthprogramma's en mijn M-Audio keystation Mini32 keyboard.
 

Attachments

  • 04Wintertime.mp3
    9,4 MB · Bekeken: 54
Laatst gewijzigd:
Heren operators, sorry was te snel met reageren naar jullie toe, hij staat gewoon bij de tekst het nummer Wintertime.:halleluja
 
Weer een los niemendalletje van Phochos, titel "Sylvester".

https://soundcloud.com/phochos/sylvester
 
Je hebt een paar gratis Koor programmas op Windows ook zoals DSK choirs.
[ur]https://www.youtube.com/watch?v=qJOVeq5o1t8p[/url]

http://www.dskmusic.com/dsk-choirz/

Misschien ook wel handig voor het project?

goed voor van die ligetti stijl 2001 Space Odyssey achtige klanken, ook erg Brian Eno music for airports vibes.

Ik weet niet of je zelf synthesizers programmeert, maar voor de meer synthetische choir klanken is Big Tick - Angelina een mooie gratis tool.(wel alleen 32-bit)

https://www.kvraudio.com/product/angelina_by_bigtick

Ik zie ook Full Bucket spul in je gear lijst. Zijn blooo geeft ook mooie 'analoge' basses en (veel) meer. Ook gratis. En The Deputy ook.

https://www.fullbucket.de/music/blooo.html
https://www.fullbucket.de/music/deputy.html

Zo zijn erg nog vele mooie gratis VST tools (synthesizers/effects), maar ook veel rommel. Allemaal software, dat wel. En ik in je posts merk dat je aan hardware hecht.

Persoonlijk boeit me de geluidsbron niet zo.
Software/hardware analoog/digitaal. Samples/presets of eigen patches of elektronisch/akoestisch. Het is het resultaat dat telt.
Om praktische redenen werk ik sinds enkele jaren naar tevredenheid met gratis VST's en in-the-box.

Mijn hardware synthesizers kunnen zeker dingen die mijn softsynths niet kunnen. Maar dat is andersom zeker ook het geval.
 
Laatst gewijzigd:
De blooo en The Deputy heb ik ook al als vst. Op een vst van Magix heb ik aardig wat koren nu, ook een van de bekendste uit de jaren 70, de Mellotron koren.
 
Weer n losse flodder van Uncle P., titel is Floating Shortly.
 

Attachments

  • FloatingShortly.mp3
    4,5 MB · Bekeken: 51
Op www.orionrecords.vpweb.nl is een nieuw album uitgekomen speciaal gemaakt voor het verzorgingshuis waar mijn moeder woont, voor de Snoezelkamer, ter ondersteuning van de lichteffecten die men daar gebruikt om oudere mensen te relaxen. Heb speciaal muziek gemaakt zonder drums maar wel met een niet al te druk ritme erbij.:D
 
Voorlopig stop ik even met muziek maken, zit momenteel goed in de problemen qua financien, daarom ook een aantal producten bij de verkoopsite. Daar ik alleen wachtgeld heb en er in februari en maart grote bedragen moesten worden afgeschreven qua verschillende belastingen heb ik nu zowel op mijn beheerrekening als mijn eigen rekening vrijwel niets meer staan, met nog 9 dagen te gaan tot mijn uitkering weer binnen is. Dus staat mijn hoofd nu niet bij muziek maken.=(
 
vers van de pers ziet ik (composed and recorded between march 30 and april 10 2018), maar 31. Bits van het Haags Timmerbedrijf is gaaf :dj:
 
Back
Top