behringer bcr en matrix 1000

ch9527

Ouwe rot
Lid sinds
10 november 2005
Berichten
802
Heeft iemand een "patch" van de behringer bcr2000 voor de oberheim matrix 1000?
 
de matrix-1000 is notoir moeilijk en afwijkend qua SysEx inplementatie. een volledige setup voor welke general purpose contrller dan ook is daarom zo goed als onmogelijk. je zou kunnen overwegen om mijn editor Matrix 2001 te gebruiken als "go between" . dit programma kan nl. standaard CC controllers aan de diverse M-1000 parameters knopen. incl. een auto Learn Mode.

Gratis proefversie downloaden op

www.mk2software.com/matrix/

ps: SynthForum (RIP) leden betalen 10 i.p.v. 15 euro voor registratie !
 
Je kunt trouwens standaard mod/pitchwheel, breath en nog twee pedalen (even uit mijn blote hoofd) samen met velocity gebruiken om hem mee aan te sturen.

Ik neem aan dat je niet real-time controle behoeft over dingen als LFO waveshape, sync mode en allerlei envelope parameters? Je kunt gewoon de belangrijkste dingen (meestal cutoff, resonance) routeren aan de pedal of wheel CC's.

De standaard patches hebben dit soort routeringen vaak al van zichzelf.
 
heb diverse editors geprobeerd maar nog geen die mij kon bekoren. Ze draaiden allen slecht em/of niet op mac osx. de acces matrix controller heeft ook niet alle functies op het paneelmaar de belangrijkste parameters kunnen wel geprogrammeerd worden. dat zou ik ook met de bcr 2000 willen...
 
Back
Top