Weer een nieuwe erbij!

Kris72

Ingeburgerd
Lid sinds
14 februari 2007
Berichten
64
Locatie
Eindhoven
Hallo allemaal,

Na eindeloos getuur door de forums en altijd wel leuke info gelezen te hebben, dacht ik bij mezelf; ik ga me ook es aanmelden. Zo gezegd zo gedaan. Dus bij deze; Leuk dat je mijn berichtje leest!

Goed, ff korte bio van wie ik ben, Ik ben dus Kris72, een directe verwijzing naar mijn bouwjaar. Sinds een klein jaar weer begonnen met het maken van muziek. Nog in een grijs verleden beats gemaakt voor een hiphopcrew in Brabant, en daar is de interesse voor de electronisch gemaakte muziek (samplen) mee begonnen. Vervolgens hen ik de House ontdekt, ben doorgehuppeld naar de Drum & Bass (was toch leuker), zijpaadje genomen naar alternatieve rock (gitaren!!) en sinds 4 jaar weer terug bij af naar, jawel; Hiphop. Het kan gek lopen in de muziek. Oh, en toen ik nog heel jong was, was ik gek van deathmetal(gitaren!!).
Ik heb dus een (vind ikzelf) redelijke kennis van muziekstijlen en probeer daarmee een eigen stijl te ontwikkelen. Makkelijk gezegd, niet makkelijk gedaan. Technologie is tof, er kan zoveel met de apparatuur. Maar op een gegeven moment ben je het spoor kwijt. Dan heb je wat hulp nodig en die heb ik tot nu toe nog altijd in deze forums gevonden.
Petje af, dames en heren, want ik vind dat er hier heel veel kennis wordt gedeeld. Het is geweldig.
Eindelijk kan ik zaken teruglezen die ik altijd al wou weten. Natuurlijk is internet ook goed, maar hier worden onderwerpen van meerdere kanten bekeken en iedereen weet er wel iets van. Dus meer info en dat is de reden dat ik me ook heb aangemeld.

Ik wil dan ook graag lezen hoe zaken verlopen bij de andere sample-hobbyisten, beatfreaks en loopswappers. Zoals altijd geldt het gezegde, twee weten meer dan één. Dus als ik op mijn beurt, jou kan helpen, hee, dan doe ik mijn best.....
Ik hoop je een keertje te spreken en wie weet zien we elkaar es een keertje ergens!
Groeten Kris:
doei:
 
Hee buurman.... gezellig, jij ook hier?
:D
Ik zie wel dat het zaterdag de 24e tijd is om bij te kletsen?
Lijkt me wel leuk, ik ken wel helemaal niemand, maar dat mag de pret niet drukken.
Ik ga kijken of ik langs kan komen.

Groeten Kris
 
Ha Electromix!

Ha Electromix!

Dank je wel voor je reactie. Ik heb ondertussen gelezen dat je bezig bent met elektro. Goed zo, altijd lekker om te horen. Vinden mijn buren ook. Ze zijn toch niet zo gehecht aan de swarofski verzameling. :D

Groet Kris
 
:D


welkom he!
 
Back
Top