Uitslag SF Contest 2006

Gefeliciteerd mensen!

heb zelf niet gestemd aangezien ik het toch moeilijk vind zonder categorie. Is vast al een keer besproken. Maar waarom niet gewoon 3 categorieen. Zoals Ambient, Dance, Experimental ofzo... zit je toch iets meer in je eigen vijver te vissen. En is het voor de uiteindelijke winnaar ook leuker.
 
welgefeli danny!

Wat betreft de categorien: is OK, maar dan zou ik het eerder splitten in dance/urban, ambient/experimenzeel en conventioneel (=liedjes dus, pop, rock, jazz, ... jeweetwel van vroeger :D) . Da's sowieso een tikke jammer op SF, dat de nadruk zo supersterk op electronica ligt.
 
Origineel geplaatst door Stage73
Da's sowieso een tikke jammer op SF, dat de nadruk zo supersterk op electronica ligt.

Kan je nu nog moeilijk zeggen met een winnaar in de eeuhhh, ja... welke categorie is dat dan, die van Danny? :confused:
In ieder geval geen 'electronica'.
 
Voor volgend jaar zal ik en zullen de andere mods kijken of een verdeling in bijvoorbeeld drie categoriën kan worden gemaakt. Er zitten wel wat haken en ogen aan, zoals: wie bepaalt bijvoorbeeld in welke categorie een nummer valt bij twijfelgevallen. Ik zelf ben voorstander van niet meer dan drie categoriën i.v.m. de overzichtelijkheid. Het heeft weinig zin categoriën in te stellen waarvoor straks maar 1 track beschikbaar is.

Verder wil ik iedereen nogmaals danken voor de bijdrages, het stemmen en de input.

Nog een opmerking: ik hoor van veel leden dat zij bij het stemmen tracks die op sites staan als wire.fm, myspace.com en soundclick.com, overslaan vanwege inlog gedoe en dergelijke. Wil je dus je nummer een eerlijke kans geven, dan verdient een rechtstreeks afspeelbare MP3 (op eigen webruimte) de aanbeveling.

Groeten! :doei:
 
Back
Top