Verkrachte en recyclede tracks

Deels een erg interessant verhaal alexander..
Computers can take the expertise out of amateur music making. A current music-minus-one program retards tempos and searches for the most ubiquitous chords to support the wanderings of a novice player. Some audio equipment geared for the consumer inadvertently offers interactive possibilities. But manufacturers have discouraged compatability between their amateur and pro equipment. Passivity is still the dominant demographic. Thus the atrophied microphone inputs which have now all but disappeared from premium stereo cassette decks.

:D


Aggro berlin is best cool trouwens, ze maken kutmuziek, maar ze zijn zo nu en dan wel origineel.

Hun promo campagnes zijn vaak ook scherp.
 
Origineel geplaatst door Alexander
Als je eens begint met het goed door te lezen!! Je hersencapaciteit combineren met google en wiki zou ook wel wat schelen!

Verder zou ik je willen vragen een post als bovenstaande niet in zijn totaliteit te copieeren, maar er een "Bl;ahblaahbvalah .... etcetera" van maken, duidelijk was namelijk al dat het mijn quote was, het hele verhaal is te lezen en zo wordt het allemaal maar een onduidelijke troep EN WAT VOEGT DAT NOU WEER TOE AAN JOU DISCUSSIE???

(ps. Gewoon lezen en me niet op de kast proberen te jagen, ok!)


Als je wilt dat ik het stuk in me opneem, maak er dan maar een samenvatting van want dat verhaal is me te lang.

Verder vind ik mijn vraag wat dit toevoegt aan de discussie, heel legitiem, immers het topic was wat jullie van de recyclede tracks vonden. Die door jou geplakte lap tekst voegt m.i. nog steeds niets toe aan deze discussie noch geeft dit antwoord op bovengenoemde vraag.
 
Re: Verkrachte en recyclede tracks

Origineel geplaatst door klausito
Wat vinden jullie van al die recyclede en verkrachte tracks zoals:

- Pakito - Living on dreams, Origineel: TransX - Living on video
- Beat Freakz - Somebody's Watching Me, Origineel: Rockwell - featuring Michael Jackson Somebody's Watching Me

Vul het lijstje maar aan...

Bovenstaande tracks gedownload en ik vind ze allebei verschrikkelijk...

...persoonlijk ben ik meer een liefhebber van de cutups van People Like Us, die alles "recycled" van duitse Schlager via lach en huilbuien op tv tot eightees pop classics!! Maar wel creatief en bijzonder verrasend. Bovengenoemde voorbeelden zijn dom en plat in elkaar geflanst, als het maar op de beat zit, enz.

John Oswald is een guru voor oa people like us, omdat deze goede man het presteerde om tientallen hooks van verschillende nummers in 1 track te laten samensmelten tot een overdonderende mooie vorm van plagiaat! Moeilijk te vinden maar zeer zeker de moeite waard.. ook vergeet ik steeds DJ Food's Raiding the 20th century: a history of the cut-up te noemen.. een samenvatting van muziek (van rap tot avant garde) in de 20e eeuw. Met interviews, beschouwingen en dergelijke en dat allemaal binnen die 60 minuten, geweldig!! Beetje Oswald meets 2 many DJ's, maar ik waag me liever niet aan vergelijkingen!

Zo Klosito, heb ik nu Uw vraagstelling naar behoefte beantwoord??
 
Ik vind trouwens the Dandy warholes feat. MousseT: horny as a dandy, wel leuk. Is ook niet echt een verkrachte track, meer een remix. Hoewel sommigen hier wellicht anders over denken.
 
De meeste recyclede tracks vind ik helemaal niets maar deze vind ik toch wel getuigen van creativiteit:
 
alle remixen zijn meestal verkrachte versies...
fedde le grand is toch wel een topper door tracks van camille jones en ida corr te verkrachten..
ik ken amper remixen die beter zijn dan het origineel...

dit is het origineel van the creeps :


 
Was Bob Sinclar vroeger geen gerespecteerde dj? Kut autotune echt waar..



gaat lekker diep :)
 
Re: Verkrachte en recyclede tracks

Sommige tracks vragen er ook wel om...


 
Back
Top