Wax - Bridge to your heart (Consumer remix)

Vind 't heel erg netjes gedaan.

Kan alleen niet horen wat originele sample is en wat niet dus weet niet goed wat nu je eigen inbreng is. Dat heb ik wel vaker met dit soort tracks omdat ik de originele tracks niet goed ken.

Opmerkingen:
- Ik vind de beat soms niet lekker lopen (bv vanaf 3:34). Ik vind het heel erg boemtsjak, niets mis mee maar misschien kan je sommige onderdelen net even een paar milliseconden naar voor of achter schuiven om het net wat lekkerder te laten klinken. Kan het niet goed uitleggen.
- De deun vanaf 4:55 zou ik graag terughoren in een break, helemaal los, evt met filter. Niet met andere meuk eromheen, of iig minimaal. De break vanaf 2:42 is ook leuk, maar met meer toonvariatie nog leuker.
- Mis ik een vocal uit het origineel? Het refrein, dat 'whoo hoo hoo'? Was dat te moeilijk te verwerken of wilde je het niet? Is wel pakkend als het er in zou zitten.

Maar hier is wel markt voor, succes!
 
Er is zeker markt voor. Maar dan moet het wel wat een beetje klinken.
Dit klinkt te rommelig en slecht afgewerkt. (maar dat zei je zelf ook al)

Orgineel was ik niet kapot van, en dit ook niet.
 
Het is idd nog niet wat het zou moeten zijn en ik denk dat ik maar van het origineel zal weg werken en dus alle gezongen stukjes zal laten vallen en er mijn eigen ding mee zal doen...

@Mike, het refrein heb ik bewust niet volledig gebruikt omdat het nogal verwijfd klonk... Net zoals de rest van het nummer overigens :)

Ik houd jullie op de hoogte van verdere verwikkelingen.
 
het heeft wel potentie maar dan moet je het wel wat beter afwerken. klinkt nog wat rommelig.
volume verschillen en wat is die snare roffel die er zo volledig ofbeat af en toe eens inkomt? dat is echt wel irritant. dus met nog een beetje werk gaat hij wel lekker klinken.
 
heb hem 1.5x geluisterd... beetje tamperer achtig beatje... veel herhaling qua zang samples, steriel... de filtered breaks vind ik te veel langskomen, alsof het nummer steeds opnieuw start... rond 5:30 loopt de beat t.o.v. de samples niet zo strak soms en tevens pompt de track daar qua compressie...
de track moet het hebben van de herkenning, voor de rest vind ik het niet zo (origineel)... helaasch
 
Origineel geplaatst door 6 trak
dat ook nog idd, viel me ook op...

Bedoelen jullie dan die op de 2de en 4de tel? Of die die net voor de 4de plakt?
 
Back
Top