• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

verkocht Onde Magnétique OM-1 Cassette Synthesizer

Prijs
550 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

klinkske

Zit volgens de 10ers in de kelder alweer te niksen
Lid sinds
21 december 2007
Berichten
9.725
Locatie
Streek rond Herentals - België
Elk jaar kan je als je snel bent online kans maken om de boutique OM-1 te bemachtigen, er worden er enkele tientallen gemaakt en ze zijn in een wip uitverkocht. Na 3 jaar had ik deze set te pakken...
De complete set van enkele jaren terug (naar mijn mening, de mooiste)
Amper gebruikt, en dat zie je er ook aan. Is compleet met alle opties:

Kabels
Alle tapes die toen geleverd konden worden (deze hebben aan elke kant verschillende sounds)
Voeding
Doos
Info kaart
Pitch ribbon!

De minimale gebruikssporen zijn gewoon zo geleverd, denk eraan: het is allemaal handwerk door één man die er weken mee bezig is.


Net nog getest en werkt helemaal.

Gaat hier te koop voor 550 euro en op reverb voor meer. Verzenden lukt naar België voor 10 euro, NL kost je verzekerd +- 20 euro.

Kostprijs was excl import en excl verzend toen 435 $ (daar heb je m niet meer voor in 2023) (doe er dus 60$ verzend bij en dan 21% op de hele prijs) = reken maar 600 euro als je snel genoeg bent en beet hebt eens ze live gaan.
Info is nog online te vinden:


IMG_0645.jpeg
IMG_0642.jpeg
IMG_0640.jpeg
IMG_0639.jpeg
IMG_0644.jpeg
 
Back
Top