• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Set van 2 Emagic Unitor 8 MIDI Interfaces (= 16 MIDI IN en 16 MIDI OUT)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Delta Music

Ingeburgerd
Lid sinds
12 Maart 2015
Berichten
74
Locatie
Sint-Truiden (B)
Unitor-8-1_zpsvvunjual.jpg


Unitor-8-2_zpsqmxp9993.jpg


Unitor-8-3_zps2zd45fsl.jpg



Als je veel met MIDI bezig bent, zal je deze opvallend blauwe MIDI interfaces ongetwijfeld wel kennen. Ze zijn al vele jaren niet meer te verkrijgen, maar gelden wel als de beste MIDI interfaces die ooit gemaakt werden

Ze hebben elk 8 MIDI IN en 8 MIDI OUT + het zijn ook SMPTE synchronizers voor als je bij beeld wil werken (zowel LTC als VITC)

De bovenste Unitor 8 mk II heeft een USB-aansluiting + Mac RS 422 poort + PC RS 232 poort, de onderste enkel Mac RS 422 poort + PC RS 232 poort (is een ouder model). De Unitor 8 mk II is te herkennen aan de verticale streep tussen de naam Unitor en het cijfer 8 (op de eerste modellen stond er gewoon Unitor 8 mk II vermeld)

Of ze op PC werken weet ik niet zeker, maar op Mac in ieder geval wel (zie https://support.apple.com/kb/DL991?locale=en_US), daar bestaan nog steeds drivers voor. Je kan deze machines met elkaar doorlussen, ik gebruikte ze aan een Mac Mini, van USB op de Mac Mini naar de USB-aansluiting op de bovenste Unitor 8 mk II, vervolgens via de Mac RS 422 poort op de bovenste Unitor 8 mk II naar de Mac RS 422 poort op de onderste Unitor 8. Op deze wijze ziet het Mac OS beide interfaces als 1 grote MIDI interface met 16 MIDI IN en 16 MIDI OUT. Je kan zo nog verder doorlussen, telkens afwisselend met PC RS 232 en Mac RS 422, tot een maximum van 16 Unitor 8’s (en/of AMT 8) met in totaal met 128 MIDI IN en 128 MIDI OUT.

Maar deze set gaat dus over 2 doorgeluste machines, de bijgeleverde Mac RS 422 kabel is 3,6 m. lang, dus je kan de doorgeluste Unitor 8 ergens anders in je studio zetten, bv. eentje bij je klavieren en eentje in een rack met MIDI-modules. Je kan ook een nog langere kabel gebruiken (Mac RS 422 of PC RS 232, dat maakt op zich niet uit) en zo de afstand nog vergroten + eventueel nog extra Unitor 8’s of AMT 8’s doorlussen.

Wat wordt er juist geleverd:

1 x Unitor 8 met USB
1 x Unitor 8 zonder USB
1 x originele Emagic stroomadapter
1 x nieuwe stroomadapter
1 x USB kabel 1,8 m.
1 x RS 422 kabel 3,6 m.
1 x handleiding Unitor 8 mk II

De originele dozen ontbreken.

Mijn vraagprijs is €250,00 voor het geheel.

Alles kan afgehaald worden in Sint-Truiden (B), of verzending binnen de Benelux tegen meerprijs
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top