• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

(TK) Waldorf Blofeld desktop version

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

scarfie

Nieuwkomer
Lid sinds
12 december 2010
Berichten
13
prijs 300 euro, kan iets vanaf voor snelle beslisser !

in perfecte staat, mag weg omdat ik niet genoeg tijd heb om muziek te maken
7 maanden jong, totaal nog geen 2 uur gebruikt.
wil er graag snel vanaf dus graag mailen naar monokreck@hotmail.com voor meer info
te verzenden of op te halen in amsterdam


Product:
Waldorf Blofeld Virtual Analog synthesizer

Algemeen:
De Waldorf Blofeld is gebaseerd op de revolutionaire PPG Wave synthesizers uit de jaren '80. Horen is geloven, de Waldorf BloFeld heeft het allemaal.

Envelopes:
Er zijn vier verschillende envelope types tot uw beschikking. Iedere envelope kan een dubbel stemmige of enkel stemmige trigger zijn. Dit is zeer interessant bij de stem toewijzing want de filter envelope kan dusdanig ingesteld worden dat het alleen maar de eerste noot triggers als de Amp envelope iedere noot triggert. Denk hierbij aan orgel percussie bijvoorbeeld. De envelopes typen zijn standaard inclusief een ADSR en een verbeterde ADSR variant.

Oscillatoren:
De Blofeld heeft drie oscillatoren. Deze zijn gebaseerd op modellen van analoge golfvormen: Pulse (met een variable pulse-width), sawtooth, triangle en, sine wave. OSC één en twee hebben wavetabels die ook gebruikt werden bij de Waldorf Q, Wave en Microwave XT/II. Oscillatoren één en twee hebben ieder een ringmodulator die onmisbaar zijn om die pompende bassen en leads te maken.

Filters:
De Blofeld heeft twee stereo filters per voice die in serie en parallel geschakeld kunnen worden. Een aantal filter types zijn low pass, band pass, high pass en een notch filter. Elk filter heeft een bereik van 12dB/oct of 24dB/oct slope.

Effecten:
Natuurlijk heeft de Blofeld effecten aan boord. Twee effectslots met verschillende effect types. In de multimode is het eerste effectslot beschikbaar per part en het tweede slot kunt u gebruiken voor alle parts tegelijkertijd. U kunt kiezen uit Chorus, Flanger, Triple FX, Delay, Delay en Reverb.

Arpeggiator:
Een arpeggiator ontbreekt natuurlijk ook niet op de Blofeld. De arpeggiator van de Blofeld heeft een heeft variabele clock van 1/64 triool tot over de 1000 maten, swing/shuffle functie en bestrijkt ruim tien octaven. Omhoog, omlaag, in een selecteerbare afspeel volgorde van laag naar hoog notitie, laag naar hoge snelheid, variabele notitie de lengte, snelheid van de verschillende noten en nog veel meer. Deze arpeggiators maakt u eenvoudig met Pattern Editor van de Blofeld.

Specificaties:
- 7 eindeloos draaiende knoppen
- 3 oscillatoren per stem
- frequentie modulatie tussen de oscillatoren
- 2 LFO's per stem
- 4 envelopes per stem
- 25 stemmig polyfoon
- 16 part multi timbraal
- meer dan 1000 presets
- 7 rotary encoders
- 5 draaiknoppen
- stereo out
- hoofdtelefoon uitgang
- USB aansluiting voor MIDI in/out
- MIDI in
- externe voeding
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top