Flitskoopjes: alle snelle deals van synths & gear

Ik word er doodziek van, precies als je wilt bestellen de prijs met zon €100 omhoog blehhhggh. Ff wachten dan maar :)
 
Tja, dat is blijkbaar de wereld waarin we leven.
Alle Grandmothers lijken trouwens verkocht te zijn.
 
Laatst gewijzigd:
Laatst een Polyend Tracker mk3 gekocht voor €473,47 inclusief verzendkosten bij de EU-shop van Elevator sound, Barcelona. In andere shops betaal je zo’n €200 meer.
 
Voor de geïnteresseerden, zwarte Grandmother aan 899 bij Bax. Ik krijg kop noch staart aan hun prijsbeleid.
"levertijd onbekend" was dat ook al toen jij hem zag? Levertijden van producten van Bax duren soms maanden, terwijl Thomann hem dan wel gewoon op voorraad heeft.
 
Ow, la maar. Die hebben niet de beste website, zulle we maar zeggen.
én wat dacht je van hun prijzen? Deepmind12 op Bax/Thomann ging weg 700€
MIDI vroeg het dubbele,, heb ze er toen een keer over gemaild, dat hun prijzen nergens op slaan ( gewoon dubbele prijs vragen) en maar 1 jaar garantie geven :kont:

Waarmee onderscheid je je dan eigenlijk als "kleine winkel" die het dan van persoonlijk service zou moeten hebben? Bax/Thomann krijg je 3 jaar service, los daarvan betaal ik liever iets meer als ik daarmee jaren extra garantie krijg.
 
Mijn ervaringen bij MIDI Amsterdam zijn juist heel goed. Vriendelijke eigenaar, goeie support.

Bij mij ging een firmware update fout door het specifieke model midi interface, en heeft hij het gefixt terwijl hij een leenmodel meegaf. Maar goed, qua prijzen kan je moeilijk concurreren met de groten zonder jezelf een graf te graven.
 
MIDI Amsterdam zijn wel een stel knakenpoetsers, maar op zich wel een goede winkel inderdaad. Ze zitten al sinds eeuwen op de Overtoom in Amsterdam (heb ik zelf ook nog een tijdje gewoond) dus ik kan me niet voorstellen dat ze de hoofdprijs betalen qua huur als het om kosten gaat. Maar inderdaad klein en specialistisch, ze verkopen tegenwoordig vooral veel eurorack geloof ik.
 
Ik heb er ook wel eens een module besteld, gewoon normaal verlopen, prima dus. Alleen de zoekfunctie op hun site is wat wonderlijk qua resultaten. Ze zijn daarmee overigens niet de enigen.
 
Back
Top