• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
  Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
  Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
  Lees dan deze mededeling!

 • Als lid van Synthforum kunnen we uren praten over synths en aanverwante zaken. Waar het uiteindelijk natuurlijk om gaat is het maken van muziek. Heb je iets gebrouwen, geproduceerd, gecomponeerd of ingespeeld wat je graag wilt delen met de rest van de community, dan is dit de juiste plek om dat te doen. Ben je trots op het resultaat of wil je suggesties voor verbetering, post dan hier je track. Wil je alleen luisteren en opbouwende kritiek geven? Dat kan ook.

  Er zijn twee manieren om je track te plaatsen:

  1. Via de uploadmogelijkheid die Synthforum biedt. Het mp3 bestand mag dan niet groter zijn dan 20 MB. Maak een nieuwe thread aan en klik links onder het bericht op "bestanden toevoegen". Kies na het uploaden voor "Insert". Alleen dan wordt de audio player in je post zichtbaar.

  2. Via een externe site. Er bestaan verschillende sites die ruimte bieden om je muziek te hosten. Je kunt in je bericht een link naar je track plaatsen. Omdat Synthforum de soundcloud link automatisch omzet in een player, gaat hier de voorkeur naar uit. Je hoeft dus verder niets te doen, alleen de link naar je track in je post plakken.

  Let op: Wanneer je track op SoundCloud op "private" staat, verschijnt er geen player, maar blijft alleen de link over.

  Een veelgebruikt alternatief is YouTube. Heb je je muziek op je YouTube kanaal gezet, dat kun je je clip embedden door simpelweg een link te posten. Daarna wordt de YouTube player automatisch embed in je post. Dit geldt ook voor video's van bijvoorbeeld Facebook en Vimeo.

  Heel veel succes en plezier gewenst!

Vangelis - voices (live)

axa

Alex von Elzer
Lid sinds
11 december 2007
Berichten
128
Locatie
Hoek van Holland
Ja, Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik vergeten ben video opnames te maken. :(
Bij het volgend project zullen er zeker video opnames zijn.
 

Danny

DAW-less creator °1967
Lid sinds
13 Maart 2003
Berichten
3.046
Locatie
Stabroek - Antwerpen
Ik zit tegenwoordig nog amper op dit forum omdat ik er mijn draai niet meer echt vind. Toch ben ik wel blij dat ik nog eens even kom piepen want zo heb ik deze creatie toch kunnen mee pikken. Als een 1-track live opname is dit echt prachtig gedaan. De zangsamples vind ik wel wat minder geslaagd (solo stem klinkt minder mooi dan een massa-koor). Maar de andere sounds zijn zeer goed geslaagd. Misschien nog een pak meer galm erover zoals Vangelis het betaamd (maar dat is detail geneuzel).

Dus wat mij betreft: top gedaan, puike prestatie :okdan:
 

axa

Alex von Elzer
Lid sinds
11 december 2007
Berichten
128
Locatie
Hoek van Holland
De volgend wordt weer een original, maar ik was even nieuwsgierig of je met Behringer gear de Vangelis sound kon maken. (behalve het koor natuurlijk).
 
Top