• Welkom terug op het vernieuwde Synthforum!
    Lukt het inloggen niet meer? Voer dan een wachtwoord reset uit via Wachtwoord vergeten.
    Krijg je geen e-mail van Synthforum als je je wachtwoord probeert te resetten (bij hotmail, live of outlook accounts)?
    Lees dan deze mededeling!

  • Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog Voyager Electric Blue - zeldzame zwarte versie

Endfest

Stamgast
Lid sinds
29 juli 2009
Berichten
292
Locatie
Arcticana
Te koop, voor de thuiszittende synth-liefhebber die zichzelf in deze ongewone tijd eens écht wil verwennen.

Een Moog Voyager Electric Blue in de zeldzame, geheel zwarte uitvoering. Ik was waarschijnlijk niet de enige met een afkeer van het het lelijke, lichtgrijs omrande display dat de meeste Voyagers hebben, want tegen het eind van het de productierun is er in de Moog fabriek in Asheville een zeer beperkte oplage Voyagers gemaakt die helemaal zwart zijn. Tegenwoordig op de tweedehands markt veel gezocht, maar slechts zelden te vinden.

Een ander groot voordeel aan deze late versie van de Voyager is dat deze draait op OS 3.0 en in totaal 896 geheugenplaatsen heeft om je geluiden op te slaan. Deze zijn onderverdeeld in 7 banks. Een hele verbetering ten opzichte van de eerste batch Voyagers, waar je slechts 128 geluiden in 1 bank op kunt slaan.

Verder ademt deze waanzinnige synth in al z’n poriën klasse en kwaliteit uit. In de pianolak van de behuizing, tot de botergeil glijdende potmeters en het fantastische gewogen klavier. En de klank, ja, die is waar Moog voor staat, moddervet. Veel dikkere, rondere glijdende baslijnen ga je niet vinden, maar ook voor leads, effecten en percussie is dit echt een te gekke machine. Over de dikheid van het filter en de klank van de Voyager is al veel geschreven, maar ook de envelopes in deze machine zijn supersmooth en muzikaal.

Als klap op de vuurpijl is deze Voyager evt. te koop inclusief twee expanders: de VX-351 en de CP-251, plus de originele Moog rack mount kit voor deze beide units. Je hangt ‘m in je 19” rack en hebt, samen met de Voyager, één van de meest waanzinnige semi-modulaire synths die er zijn.

Deze Moog Voyager komt inclusief de originele handleiding én de originele doos. Is m’n rookvrije studio niet uit geweest. Aan de linkerkant van de Voyager zit een klein deukje van de vorige eigenaar. Het mag niet echt een naam hebben, maar wil het wel vooraf melden.

Vraagprijs: 2200 euro voor de Voyager, 2800 euro voor de hele set, inclusief VX-351, CP-251 én de originele Moog rackmount kit. De VX, CP én rackmount kit zijn evt. los te koop, maar ik geef er de voorkeur aan deze met de Voyager samen in één koop van de hand te doen. Foto's? Zie marktplaats :biertje:

Voor de kenners. Deze Voyager is uitgerust met de output adapter, die apart geïnstalleerd moest worden om de VX-351 aan te sluiten. Daarnaast doe ik er ook een speciale 25-pinnige accesory port-kabel bij, zodat je meteen aan de slag kunt.

Voor de vrijmarkt- en ruilhandelliefhebbers. Ik sta evt. open voor ruil (+ bijbetaling). Ben vooral op zoek naar compacte synths én rack synths, zoals de OB-6 desktop, Studio Electronics SE-1X, Prophet 6 desktop, Oberheim SEM, Microwave (v1 of de XT), bijzondere effecten of iets anders leuks. De Voyager kan uiteraard getest worden, op 1,5 meter afstand, in Driebergen :koffie:.

Dus… zit jij komende weken veelvuldig thuis en jeuken je handen om met deze Rolls Royce onder de synthesizers op ontdekkingstocht te gaan? Sla je slag, zet de gevulde koeken maar vast klaar…en freak jezelf naar nieuwe hoogten!

:mexico::kroon:
 

Endfest

Stamgast
Lid sinds
29 juli 2009
Berichten
292
Locatie
Arcticana
Moog = verkocht :maffia:!

De VX-351, CP-251 en rackmount kit zijn er nog. 600 euro, voor de liefhebber, ruilvoorstellen welkom. Daar maak ik anders og wel even een nieuw draadje voor aan :walker:...

:mexico::slotje:
 
Top