• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Moog CP-251, VX-351 én originale CP-251/VX-351 rackmount kit

Endfest

Stamgast
Lid sinds
29 juli 2009
Berichten
295
Locatie
Arcticana
Te koop, speciaal voor alle Moog en modulatiefreaks. Een bijzonder setje van een Moog CP-251, VX-351 én originale CP-251/VX-351 rackmount kit. Deze bijzondere set transformeert je Moog Voyager in één klap in een modulaire scheur- en patchbak. Met normale kabels, geen gepiel met iele Eurorack-patchkabeltjes. Biedt ook ongekende mogelijkheden om je Voyager te verbinden met al je andere modulaire shizzle. Patchen op stand 8).

Zowel de CP-251, VX-351 en originele rack mount kit worden niet meer gemaakt. Ze zijn zeldzaam aan het worden…ook voor de calculerend ingestelde synthesizer liefhebber een interessante aankoop dus. Kwestie van tijd tot je MKS-80/MPG-80-achtig goud in handen hebt :biertje:.

Voor 600 euro is deze unieke Moog set van jou.

Komt inclusief adapter en 25-pin DB kabel voor de VX-351, zodat je direct aan de slag kunt!

Foto’s, zie marktplaats. Kan worden verzonden of opgehaald worden in Driebergen :eureka:
 
PB :)
 
Back
Top