Nieuwe tracks

Heb een aantal tracks opnieuw gemasterd en hier en daar ook het tempo wat verhoogd.
Het resultaat is ondermeer hier te beluisteren (heb de audiobestanden even vervangen via 'bewerken');
https://soundcloud.com/gardensofhega/fantasy-trip
https://soundcloud.com/gardensofhega/treshold-of-pain
https://soundcloud.com/gardensofhega/arcade-zone
 
Laatst gewijzigd:
Excuses, off-topic opmerking even tussendoor: super irritant, die grote “Play on SoundCloud”-knop! De titel wordt pas zichtbaar nadat je op “Listen in browser” klikt... of hebben jullie dat niet?
 
Hi Robi, weer lekker bezig geweest. Ik vind Arcade Zone echt weer een Robi-track. Lekkere vet, stoere en onverwachte overgangen, lekkere sounds. Een enorme spanningsboog van begin tot eind. Hier en daar zelfs angstwekkend. Ik weet niet wat het geluid is maar het is net of een zwerm bijen in mijn speakers zit.. heel gaaf. Ik geef twee duimen omhoog :okdan:

Deze versie van Threshold of Pain is ook gaaf. Ik houd heel erg van die effectjes en geluidjes die je er in stopt. En het werkt super in deze track. Die pneumatische geluiden die het ritme versterken. Basgeluid is ook lekker. Mooie track!!

Fantasy Trip is ook lekker alleen ik vind de arpeggio iets teveel op de voorgrond waardoor het heel prominent aanwezig is. Dat maakt het begin van de track ook een beetje saai omdat er weinig afwisseling is tot 1:26 daarna komt er variatie maar die gaat grotendeels aan de aandacht voorbij omdat de arp zo op de voorgrond staat. Vanaf 2:30 is het echt veel beter!! Daarna komt die weer hard terug aan het eind. Ik zou 'm ietsje naar de achtergrond duwen en variëren in bijvoorbeeld toonlengte, filter instellingen (wisselende resonantie, cutoff).. beetje meer variatie. Er zitten wel weer heel leuke ideeën in deze track... maar ja... in leuke ideeën kun jij een groothandel beginnen :okdan:
 
hoi 3ddie

Heel erg bedankt voor je fijn en uitgebreide reactie.
Arcade Zone is inderdaad wel erg goed gelukt en is ook best wel 'catchy'.
Treshold of pain is ook lekker, alleen worstelde ik wel wat met de lead-partijen. Heb het tempo van deze track ook wat verhoogd.
Fantasy trip; hierbij heb ik het tempo ook verhoogd. Die arpeggio is inderdaad wat te dominant aanwezig en dat is wel jammer.

Nogmaals; dank je wel voor je toffe reactie en heldere omschrijvingen.
 
Back
Top