• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Antelope Zen Studio high end audio interface zo goed als nieuw

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Future Funk

Ouwe rot
Lid sinds
28 juli 2007
Berichten
804
Half jaartje oud, zo goed als nieuw. Altijd op dezelfde plek gestaan. Krasvrij. Met garantie uiteraard.

Antelope Audio Zen Studio draagbare USB-interface:

Algemeen

De Zen Studio van Antelope Audio is een draagbare, compacte en veelzijdige high-end USB-geluidskaart. Hij is voorzien van 20 analoge ingangen en 14 analoge uitgangen, ADAT I/O, S/PDIF I/O en Wordclock I/O. Verder beschikt de Zen Studio over een krachtige DSP-processor. Deze zorgt ervoor dat u zonder vertraging een balans kunt maken en effecten op de kanalen kunt plaatsen. Zodoende geniet u van de perfecte monitormix.

Zen Studio: geweldige klank.

Met de Antelope Zen Studio tilt u uw opnames naar een hoger niveau. Dit is te danken aan de fantastische geluidskwaliteit van de interface. Het Antelope Audio Acoustically Focused Clocking apparaat zorgt ervoor dat de converter precies op de juiste tijd samples neemt. Hierdoor wordt het signaal zeer nauwkeurig omgezet en zult u geen last hebben van een vervormd geluid als gevolg van amplitudefouten (jitter).

Preamps

Niet alleen de converters van de Antelope Zen Studio zijn van een goede kwaliteit. Zo beschikt de audio-interface onder andere over twaalf Klasse-A microfoon voorversterkers met fantoomvoeding. De eerste vier ingangen aan de voorzijde zijn tevens voorzien van een pad-schakelaar, waardoor u deze ook kunt gebruiken voor instrumenten met een hoge impedantie, zoals (bas)gitaren. De Antelope Zen Studio is een ideale geluidskaart voor producers, engineers, mobiele opnamestudio's, bands en muzikanten die op zoek zijn naar een fantastische geluidskwaliteit en flexibiliteit.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top