• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Roland UA-1010 Octa Capture USB audio interface

Prijs
300 Euro
Conditie
Zo goed als nieuw

TangLeFuzZ

Ingeburgerd
Lid sinds
15 juni 2003
Berichten
84
In zeer goede staat, mag weg voor €300

Prijs is ex verzendkosten

---

Beschrijving van Bax Shop
De Roland Octa Capture USB audio interface is klein qua afmeting, maar groots in prestatie. Ideaal voor in de studio, maar u tovert uw oefenruimte ook om tot een volledige studio. Hij heeft tien audio in- en uitgangen, heeft een geluidskwaliteit van 24 bit, 192kHz en heeft ook nog eens acht voorversterkers aan boord.

Deze digitaal gestuurde microfoon voorversterkers komen direct uit de V-Studio 700 van Roland. De voorversterkers zjin voorzien van acht XLR ingangen met fantoom voeding, een low-pass filter, fase omkering en een digitale compressor.

Unieke functie van deze audio interface is ‘auto sens’, waarmee de Octa Capture automatisch het ingangssignaal niveau regelt. Dit voorkomt eindeloos instellen en clippen van het signaal tijden een opname sessie.

Een andere unieke functie is de mogelijkheid om voor de artiesten speciale monitormixen te maken, tot maar liefst vier aparte softwaregestuurde monitormixen. Zo hoort iedere artiest precies wat hij of zij graag wíl horen.

De geluidskaart wordt aansloten op uw desktop of laptop computer middels USB. Hij heeft een extreem lage audio latency driver dankzij ASIO 2.0/WDM voor Windows en CoreAudio voor Apple computers. U kunt zelfs twee Octa Capture’s aansluiten op dezelfde USB bus zonder vertraging, wanneer u nog meer sporen wilt opnemen of nog meer monitormixen wilt uitsturen.
 
Back
Top