• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Te koop: Focusrite Forte portable high-end audio-interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Gnib

Nieuwkomer
Lid sinds
18 december 2009
Berichten
12
Algemeen
De Focusrite Forte is een draagbare audio-interface waarmee u hoge kwaliteit opnames maakt. Hij is geschikt voor computers met Windows of Mac OS X en wordt verbonden via USB 2.0. Sluit de breakout-kabel aan op de daarvoor bestemde ingang en u kunt nu het geluid van twee microfoons, twee instrumenten of een microfoon en instrument tegelijk opnemen in uw recording-software. Dankzij de hoogwaardige microfoon-preamps, die ook in de RedNet-topreeks van Focusrite worden gebruikt, bent u verzekerd van professioneel klinkende resultaten in 24 bit en 192 kHz kwaliteit.

De gebruiksvriendelijke Focusrite Forte
De breakout-kabel is uitgerust met twee line- en twee XLR-ingangen, zodat u kunt wisselen van input zonder de connectoren te hoeven verwisselen. Het geluid van de Focusrite Forte gaat via de twee 6,3 mm jack-uitgangen naar een geluidsinstallatie of actieve luidsprekers. De bediening is zeer intuïtief: de Forte is voorzien van aanraak-gevoelige oppervlakken, een OLED-display en een grote metalen control-knop. Ook kunt u de meegeleverde configuratie-software gebruiken. Deze geluidskaart wordt gevoed via de USB-uitgang, tenzij u de fantoomspanning voor condensatormicrofoons inschakelt. In dat laatste geval gebruikt u de 5V DC-adapter.

Specificaties
Gewicht en afmetingen inclusief verpakking
Gewicht (incl. verpakking): 500 gr
Afmeting (incl. verpakking): 25,0 x 12,0 x 19,0 cm
Productspecificaties
compacte high-end audio-interface
geschikt voor Windows en Mac OS X
stereo line-uitgang: 2x 6,3 mm mono-jack
USB 2.0-aansluiting (USB B)
breakout-kabel met twee ingangen (XLR / 6,3 mm mono jack)
2 Focusrite RedNet microfoon-voorversterkers
ultrahoge kwaliteit AD/DA-conversie (24 bit/192 kHz)
schakelbare fantoomspanning
voeding via USB zonder fantoomspanning
voeding via 5V DC-adapter met fantoomspanning
sterke aluminium behuizing
drukgevoelige knoppen
grote metalen control-knop
OLED display
hoofdtelefoon-uitgang
Compleet met alle accessoires in originele doos

prijs € 50
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top