Simpele pitchshifter plugin mac

smackos

Gepokt en gemazeld
Lid sinds
25 oktober 2002
Berichten
6.604
Locatie
Scheveningen Beach
Ik zoek een simpele pitchshifter plug in vst/au voor de mac
eentje die gewoon pitchshift als een Boss pedaal of Zoom rack, dus geen timestretch toestanden en niet als de ingebouwde pitchshifter van ableton want die klinkt raar

Wat raden jullie mij aan?
 
De stock pitchshifting algorithms in logic zijn verschrikkelijk naar mijn ervaring. De beste pitch shifting algorithms zitten in
Reason
Pro-tools
Presonus Studio One.


Hoe ik het doe is, logic en Presonus tegelijk openenen en dan snel audio files in presonus laden (drag drop). Shiften en dan weer terug.
Real time pitchshiften kan met :
http://www.waves.com/plugins/soundshifter
http://www.quikquak.com/

Ik vind beide niet goed genoeg.
Wat ik ook nog weleens doe is een signaal door de h3000 routen en opnemen, oefff dat klinkt goed! Alleen voor ritmische elementen is ie net niet snel genoeg.
 
pitchshifting algorithms (in logic) zijn verschrikkelijk naar mijn ervaring.
idd, vind ik ook,,, ik gebruik al jaren Pitch Bend Messages om't goed te krijgen, direct op de synths, zowel hardware als vst's..
Of eventueel de Master tuning....
 
maar dat word er vast niet mee bedoeld...
tja,nee idd, da's mss eerder het probleem in de kiem aanpakken,, ipv achteraf retouchen,,
 
even voor de juiste terminologie...

"Pitch shifting is a sound recording technique in which the original pitch of a sound is raised or lowered. Effects units that raise or lower pitch by a pre-designated musical interval (transposition) are called "pitch shifters" or "pitch benders"."

:)
 
Okey smack,,
ik bescheur me... sorry...
en ja 6, ik moet er eigenl'k over zwijgen, maar 't is mss mijn roeping om valse muziek te torpederen,, "Daar is de stemming vd mensheid mee gemoeid,," :yamaha:
 
Back
Top