• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

EMU 1616 PCI

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

jpmillman

Nieuwkomer
Lid sinds
30 november 2006
Berichten
10
hoi mede synthers, mn eerste verkoop hier hoop dat t allemaal goed gaat en volgens de regels..

wegens aanschaffen laptop en usb geluidskaart te koop: een PCI audiokaart met breakoutbox van emu: de bekende 1616. Vele aansluitingen waaronder voor platenspelers, gitaar (2x hi-z instrument in) en veel andere in en uits, 5.1 surround mixing. Max 192Khz/24bit opname en sample playback. Een van de fijnste geluidkaart interfaces/drivers die ik ken.

Je krijgt de pci-kaart en breakoutbox met vele in en uitgangen, adapter voor 220,v een extra lange kabel naar je breakoutbox (3mtr ipv 1mtr) een cd met audio drivers en een extraatje: een cd met een stapeltje software (orgineel van presonus pack) o.a Cubase 4 LE, Reason Addapted en EZ drummer lite en nog veel meer . Draaid ook op windows 7 64bit als een zonnetje.

De kaart en breakout box zijn in goede staat met een enkel (licht) krasje.
1,5 jaar oud, heb helaas geen geen bon meer

huidige nieuwprijs: 350.-
bij mij kost ie maar 200 (richtprijs)
 
heb inmiddels een bod van €150.... wie bied meer?
voor reacties: jpmillman at hotmail dot com..... maar beller is sneller: 06 275 69 289
 
emu 1616

emu 1616

wegens afhaken koper nogsteeds te koop emu 1616 voor nu 150.-
Bel of mail!
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top