Bukem'ish breakbeat electronica

JTPE

Hiek Suave
Lid sinds
29 juli 2006
Berichten
413
Locatie
nijmegen
730305618_6_Vbx0.jpeg


Ey, just finished a track and like to share. find it here:
http://soundcloud.com/plugexpert/jonas-the-plugexpert-7klaper

or direct dl:
http://soundcloud.com/plugexpert/jonas-the-plugexpert-7klaper/download

Words are always appreciated!

Cheers,

R
 
Joe ken tolk dutch in hier :D

Klinkt leuk maar ben na 8 maten dat pwiep poe geluidje beu wat nu door het hele nummer zit...vind ik persoonlijk een beetje jammer.
 
Nou ben ik niet vies van een beetje dissonantie, naar dit is gewoon lelijk vals. Eigenlijk klinkt het als een semi-willekeurige greep uit een loop collectie, is het dat ook? De break doet ook helemaal niet aan Bukem denken. Dus tja... :r
 
Bedankt voor het nemen van jullie tijd + comments

@ Snitch,

Bijt je niet vast op track omschrijvingen in thread-titels, wist bij gebrek aan fantasie niets beters te verzinnen. Bukem vanwege het zweverige pad gehalte misschien, jij moest aan de breaks denken. Ieder zijn feestje. Over gebruikte loops. T'zijn allemaal hand getekende samples in Renoise ;)

Nee serieus de samples zijn, uitzonderingen daargelaten (vocalen en scratches), redelijk opgefokt met dsp/vst's/pattern-commands/automation . Maar de willekeurige selectie aan sounds kan wel kloppen, daar hou ik van!
 
Ik herken zeker wel wat Bukem-achtige elementen in je track. Klinkt best aardig maar wat mij betreft mogen die opgefokte percussie geluiden eruit. Ze helpen ook niet echt om de spaningsboog op te bouwen, iets waar LTJ een meester in is. Laat het wat meer 'ademen'.
 
Ik zou deze track niet iedere dag opzetten,maar vindt deze toch zeer fijn,vooral ook door die vocal en hier en daar random baslijntjes.
Het is ergens een stijl die je ofwel graag hebt of niet,drukke percussie heeft Warp niet tegengehouden ;-)
 
Back
Top