Black Friday 2021 tips

Heel leuk die acties allemaal, ik heb dus al een tijdje de Crumar Seven op het oog, en wacht natuurlijk met de aankoop tot vrijdag 26nov. Maar wat Bax nu doet,,
Knallen van 1925 opeens naar 2089€ dan hebben we het niet meer over een paar tientjes..

Week voor BlackFriday Bax be like:
"laten we deze keyboard ff stijgen met 8% 160€, geven we tijdens BlackFriday een korting van 7% dan besparen ze 146,23€ zij blij en wij rijkerrr!
Echt heel naar dit. andere webwinkels bieden hem nog wel aan voor de "normale" prijzen van 1845 tot 1899€ waar hij al maanden op staat.

Slimme marketing van Bax, net voor de sale je producten weer laten stijgen, maar fuck deze BF hype dan maar.. 8% korting zit ik weer op de prijs waar het al maanden op stond (1925€)

Ik heb ze een mail gestuurd, benieuwd hoe ze reageren.
"vanwege corona zijn de prijzen duurder, door de chips bla bla"
Het valt mij ook op, maar ik weet niet of dat een bevestiging van m'n eigen idee is (zie je wel, ze doen dit) en dat het eigenlijk constant zo gaat, of dat ze dat bewust voor BF doen.
Ik moet nog zien hoeveel korting ze gaan geven dit jaar.
Ze zijn sowieso bij lang niet alle producten meer de goedkoopste.
Thomann zit de laatste tijd vaker nog wat lager viel mij op (bij datgene wat ik in de gaten houd dan).
 
Alle BlueLab plugins zijn nu (tijdelijk?) gratis. Zitten een paar interessante tussen:
 
Ik denk dat dit geen slechte hardware deal is. Voor het geval toch maar posten. De Polyend Tracker AE Bogdan Raczynski

 
  • Duimpje
Duimpjes: L56
Mooie tip. Ik ben van plan niets te kopen, maar die XO sprak me wel altijd aan. Ik vind hem alleen te duur, maar nu met 50% korting. Morgen maar eens de demo proberen 👍
ik zou ook eens algonaut atlas 2 proberen, ik vind die persoonlijk beter vanwege de toevoeging van polyritmes. Laat die nou ook in de aanbieding zijn: Atlas 2 Main - Algonaut
 
Het valt mij ook op, maar ik weet niet of dat een bevestiging van m'n eigen idee is (zie je wel, ze doen dit) en dat het eigenlijk constant zo gaat, of dat ze dat bewust voor BF doen.
Ik moet nog zien hoeveel korting ze gaan geven dit jaar.
Ze zijn sowieso bij lang niet alle producten meer de goedkoopste.
Thomann zit de laatste tijd vaker nog wat lager viel mij op (bij datgene wat ik in de gaten houd dan).

korting was vorig jaar bij Bax 7,5% en idd Thomann is vaak goedkoper dan Bax. Wat ik ze wel moet nageven is dat Bax 3 jaar garantie geeft, en gratis retour zending ect. Veel andere webwinkels zijn mss een paar tientjes goedkoper, maar ik heb liever een jaar langer garantie dan 2 jaar zoals veel kleinere webwinkels geven..
 
zeker, maar toch voelt het wrang, om snel de prijzen omhoog te gooien voordat je ze opnieuw in de sale gooit.
Prijzen bij Bax gaan wel vaker op en neer, het maakt weinig uit, als je een lagere prijs wil dan wacht je gewoon of je shopt elders.

Daarnaast weet je niet waarom een prijs omhoog gaat, kan allerlei redenen hebben, voorraad kan bijna op zijn, shippingcosts per container zijn meer dan vervijfvoudigd afgelopen jaar dat moet ook doorberekend worden.
 
Ik zie wel wel eens de prijzen bij de concurrent omlaag gaan en om middernacht gaan ze bij Bax ook. En de prijs gaat nog wel eens omhoog als het product bij Thomann op is. Volgens mij gaat dat grotendeels geautomatiseerd gebaseerd op supply en prijzen van andere winkels, eigen supply, maar ook idd die hoge shippingskosten van de laatste tijd. Als ik dan die Behringer Edge naar €11776 zie springen denk ik niet dat daar veel met de hand aan gesleuteld wordt, maar wie weet...
 
Wel wat hardware, Thomann begon vannacht met cyberdeals. Pro-1, rd-3 voor €79, zag wat leuke snaarinstrumenten, monitoren, vanalles. Maar meestal geen extreme korting.


Hoop dat ze elke dag met nieuwe deals komen oid, want ben niet super onder de indruk van de aanbiedingen.

Ik hoop zelf nog op een poly d voor €499. Een Model D voor €225 oid? zou ook niet verkeerd zijn.

Valt wel op, het is vooral het Behringer spul dat de diepte ingaat met hogere kortingen.
 
Bax lijkt Thomann op de afgeprijsde producten te volgen. Gooi daar nog de 5% kortingsbon overheen en je hebt leuke kortingen.
 
Jammer dat die tot de 25e geldig is want op die dag start Bax de early bird Black Friday actie.

Edit. Was vorig jaar alles 7,5% bij bax en sommige artikelen meer korting? Of waren er ook synths waar 0 korting op was?
 
Laatst gewijzigd:
Net een uurtje lopen klooien met die XLN Audio XO en het is wel echt leuk speelgoed! Het brengt me op ideeën die ik zelf nooit had bedacht. En als je het niet meer weet, klik je gewoon op de Random-knop. Vanmiddag ga ik nog even spelen met Atlas 2 👍
ik had ze ook allebei geprobeerd, ze hebben heel veel overeenkomsten, wat mij de doorslag gaf waren de polyritmes in Atlas 2, ik geloof dat XO ze niet heeft (misschien nu inmiddels wel?), overigens vind ik Atlas er ook wat lekkerder uit zien en de knopjes wat beter. XO heeft dan wel wat meer sound design mogelijkheden, bijv reverbs en delays, maar die zet ik toch liever in mijn DAW erop, kortom zijn ze allebei goed en behoorlijk unieke plugins, het is meesterlijk bedacht om maps te mapen van je eigen library en dat dit voor je gesorteerd wordt, ik heb zo een map kunnen maken van alle PML percussion, ik gebruik Atlas nu in elk project. Ben benieuwd welke jij beter vindt.
 
Mijn Grandmother komt van Bax was promo actie voor de zwarte 800
Kwas al 2 dagen aant rond kijken voor een gekleurde 2e hands
ze waren 750. Ma geen uitgeveilde holes omdat die zo semimodulair misbruikt moest worden.
En kreeg mail van Bax 800 voor de zwarte kortingdactie was, ze ziet er mss stoer uit en klinkt iets ouder en vet kwa klank.
Ma spik splinternieuw de holes voor modulaire avonturen met Rolands, Dreadbox, Intelligel, Mutua wildvreeemde clouds in zwart en dreunmoogs die ze domineert met haar clockspeed.
Wij kunnen ook zo'n gegeerde bak lek grandma zo een week lang aan een prijs verkopen zo laag dat ge stopt met shops en platforms lek marktplaats, waar wij onderaan altijd nieuw te koop hebben staan.

Stond deze eral
Nie alles is nieuw, ma heb nog weinig site's tegengekomen die van Polybrute tot eurrorackmodule tussen de 5 en 28 euro korting geven


Ik vin die zingende VST best eng, over 10 jaar kunt ge kiezen tussen, Prince, Bowie of Jackson als zanger in Logic.

Waarom geven jullie zoveel om bax.
Het is toch vaak goedkoper elders.

Aja ik kreeg mail omdat ik fruity daar gekocht heb. Kheb de doos van mijn Download.

En tis duidelijk da Behringer ok is met kortingsacties en andere brands nie.
 
Laatst gewijzigd:
Back
Top