grappenmaker(s) op marktplaats

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Helaas verplaatsen deze grappenmaker(s) zich naar het Synthforum want ik moet hier ook
regelmatig lachen of meer =(
 
de laatste maanden kom ik vergelijkbare advertenties tegen van muzikanten die zogezegd tegen dumpprijzen hun waar verkopen. Vorige week een sh101 voor 150 euro en allerlei effectapparatuur voor niet meer dan 30 euro, gisteren weer een fat tube voor 50 euro, TL audio, een behringer voor 10 euro, etc. En vandaag weer deze. Valt me wel op dat adverteerders van dergelijke advertenties nooit terug reageren. En de advertenties worden telkens op gereserveerd gezet.


Als je nu ook een jupiter 8 te koop zet, voor zeg 1000 euro en direct op gereserveerd zet, misschien dat echte verkopers dan eerder geneigd zijn om ook maar 'ns wat minder te vragen? Soort reality check... Zou dat de opzet zijn van advertenties waar Catalunya aan refereerde? De prijs omlaag drijven? Best slim als dat zo is, toch?
 
Neu dat werkt toch niet. Prijs opdrijven werkt wel maar naar beneden halen niet. Iedereen weet ondertussen dat vintage alleen maar duurder wordt. Logisch ook want dat soort spul komt steeds vaker in handen van verzamelaars die het niet eens gebruiken en gewoon "voor de heb" aanschaffen en dus niet weer verkopen tenzij ze er leuk aan kunnen verdienen. Je kan 10 keer een JP8 voor €1000 op Marktplaats zetten maar iemand die hem echt serieus te koop zet zal zich daar echt niet door laten leiden lijkt mij.
 
...:halleluja:okdan:
 

Attachments

  • lol.png
    lol.png
    12,8 KB · Bekeken: 42
inmiddels zit er "een iemand" behoorlijk te klieren , middels valse biedingen op marktplaats.
heb wel de leiding van marktplaats/ de moderatoren , alle gegevens incl persoonlijke mails en ip doorgegeven, hopelijk vliegt ie daar dan (ook ) een tijdje vanaf. zielige trollen gedoe..
 
zielig toch als je daar zoveel tijd voor hebt en zo weinig andere interessante dingen in je leven...
ga er verder maar niets meer over zeggen en laat het over aan de marktplaats en ebay authoriteiten.
 
dat doet ie toch al , alleen nu klierend onder andere namen, met bv slechts 1 of enkele berichten op z'n naam
maakt me ook geen biet uit. het is zoals het is

correctie:
ik ben zojuist in een persoonlijk mailonderhoud met dhr c. ons allen hier bekend, erop gewezen dat hij niet achter de vervelende verkoopsmanouvres zit die momenteel plaatsvinden op marktplaats rondom mijn kleine advertenties.
ik moet eerlijk zeggen dat hij in redelijke mate me ervan heeft weten te overtuigen dat dat dan zeer waarschijnlijk ook zo is.
hoe het dan wel precies in elkaar zit weet ik niet, hoef ik ook nu niet perse te weten , dat maakt me minder uit.
wel vind ik dat dat dan ook hier moet worden gemeld, ik wil niet iemand beschuldigen en /of zwartmaken als er een redelijke kans is dat ik mij heb vergist !
tot slot wil ik dhr c. ons allen bekend, bedanken voor de fatsoenlijke wijze en toon waarop wij ons gesprek konden voeren. het was verademend om ook die kant eens te mogen delen.
 
Laatst gewijzigd:
rectificatie, zie hierboven
mag wel even in de spotlights vond ik, derhalve even omhoog geschopt
 
Ik vraag me dan wel af, waar maak je je helemaal druk om ? de kneus die dit doet heeft duidelijk geen leven, laat hem lekker soppen.
 
ook dat, inderdaad
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top