Ook weer wat gepruts

Lekkere baslijn en percussie.. :okdan:

Leadsound vind ik iets minder, maar de melodie is wel passend.

Wat er wel nog in mag zijn wat van die (EMS of Kawai 100f / Teisco 60f) noise sweeps.. :W
 
Lekkere baslijn en percussie.. :okdan:
Thx!

Leadsound vind ik iets minder, maar de melodie is wel passend.
Dat vind ik dan zelf wel lekker, beetje menging van melancholisch en vrolijk.

Wat er wel nog in mag zijn wat van die (EMS of Kawai 100f / Teisco 60f) noise sweeps.. :W


Idd, van die filter/noise sweeps past wel in dit soort muziek denk ik. Waar ik ook iets aan zou kunnen doen is wat meer indeling (opbouw, afbouw, tussenstuk, breaks en zo). Bij mij is het echter zo dat ik het vrijwel live inspeel, gewoon zo wat in me opkomt.
 
Waar ik ook iets aan zou kunnen doen is wat meer indeling (opbouw, afbouw, tussenstuk, breaks en zo). Bij mij is het echter zo dat ik het vrijwel live inspeel, gewoon zo wat in me opkomt.

Qua opbouw vond ik ook dat er wat meer samenhang mocht zijn ook idd, maar idd, ik zag dat je alles live inspeelt en dan ga je snel aan die samenhang voorbij, ik ken het verschijnsel. :D

Ik weet niet of alles ook met midi is gesynchroniseerd wat je hebt opgenomen (ik denk het eigenlijk van niet) maar dan zou je dus alles wat je hebt opgenomen kunnen knippen in stukjes en daarmee verder gaan sequencen.

Of, wat ook kan, als je alles met midi hebt gesynced, alle stukjes die je nu hebt los opnemen, dat netjes sequencen en ondersteunen met effecten, zo doe ik het vaak.

Iig, lekkere sound!
 
Ik weet niet of alles ook met midi is gesynchroniseerd wat je hebt opgenomen (ik denk het eigenlijk van niet)
Niet echt nee, wat er aan sequences en percussie meepruttelt is voornamelijk din-sync en arpeggio-trigger. Maar dat is iig synchroon dus zou wel moeten kunnen.

maar dan zou je dus alles wat je hebt opgenomen kunnen knippen in stukjes en daarmee verder gaan sequencen.

Klopt maar dat is nou net waar ik weinig zin in heb, urenlang gepiel met de pc. Ik wil gewoon lekker spelen. Deze keer heb ik de baslijn wel apart erbij opgenomen terwijl ik de rest beluisterde.
 
Ik vind het heerlijk relaxed terwijl ik op de bank bij zit te komen van het weekend! :okdan: Die bass die zo een beetje bobbelt op de achtergrond, lekker hoor.
 
Een mooie Mark Knopfler achtige gitaar solo erbij zou ook niet mis zijn. Die bijvoorbeeld de synth lead dubbelt of zo.
 
Volgens mij ben je een beetje een Roland-freak. De leadsound vind ik ook wat minder en als je van plan bent nog eens wat te kopen kan ik een Roland (wat anders?) Juno Di aanbevelen voor de betere Jupiter 8 en Moog-sounds. Heb ik zelf sinds een paar weken en je kunt er ook prachtige e-gitaren en 303's uithalen. Ritme en de rest zijn zwaar OK.
 
Thx allemaal, leuk om te horen!

@riane_synthiA: bedoel je het lead geluid op zich of de melodie?
 
ha wat ook leuk is : je hebt heel veel sites met daarop advertenties van meisjes die graag een studio in willen duiken : soms zingen ze niet mooi dus ja het is wel een kwestie van nauwkeurig zoeken : maar ja zo is portishead dus ook begonnen : vanuit het niets dus....
 
Ganz toll Klaus....het enige wat ik echt nog wel mis is iets van een break en dan een transistion naar iets anders, hij blijft in mijn optiek nu iets te statisch...voor de rest echt super gespeeld. :okdan:
 
Back
Top