• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

CM Labs Motormix

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Eentonig

Stamgast
Lid sinds
12 juni 2005
Berichten
268
Locatie
Utrecht
2e hands gekocht met grote plannen en vervolgens nooit gebruikt :stupid Ik denk dat iemand anders er vast beter raad mee weet.

Al jaren een van de betere controllers met gemotoriseerde faders. Gebouwd als een tank dus ook voor live te gebruiken.

In zeer goede staat. Geen beschadigingen.

450 euro
 
motormix1.jpg


motormix2.jpg


motormix3.jpg


motormix4.jpg
 
Ik zie nu dat 2 kleine ledjes het begeven hebben (als je goed kijkt links in het midden). Dit heeft geen invloed op de werking van het apparaat. 1 geeft "write" aan, de ander een a/b keuze. Die keuze zie je toch al doordat "a" wel brandt....

Ik kan hem zelf (laten) maken, maar dat lijkt me niet de moeite waard eigenlijk. Wel ben ik bereid te vraagprijs naar beneden bij te stellen.

:: 200 euro
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top