Gezinsuitbreiding - Polymoog / PolyPadel

Mk II

Fris Gewassen Lid
Lid sinds
8 september 2002
Berichten
1.241
Locatie
mvhl
Gisteren is mijn verjaardagskadootje gearriveerd... een Polymoog Synthesizer inclusief PolyPedal. Beide zijn met heel veel liefde, vakmanschap en geduld gerestaureerd en gerevitaliseerd door Bas @ Music House. Het resultaat is echt verbluffend en alles ziet er "zo goed als nieuw" uit.

Nou nog een hoogwerker regelen om dat monster naar de zolder te krijgen :)
 

Attachments

  • poly1.png
    poly1.png
    1,1 MB · Bekeken: 102
  • poly2.png
    poly2.png
    1,2 MB · Bekeken: 81
  • poly3.png
    poly3.png
    1,1 MB · Bekeken: 87
  • poly4.png
    poly4.png
    1,1 MB · Bekeken: 84
hotdamn! Dat is een mooi exemplaar zeg. Gefeliciteerd. Eigenlijk mag een thread zoals deze natuurlijk niet geopend worden zonder youtube videootje :)
 
Mooi!!!! Dat is me het verjaardagscadeautje wel zeg :{

Gefeliciteerd :mega:
 
Supermooi! Er stond er laatst een te koop (in brakke toestand) op het forum. Blijft de polymoog na restauratie ook goed, of blijft het een geval apart qua betrouwbaarheid?
 
Dat is me het verjaardagscadeautje wel zeg
leuk he? wel zelf betaald overigens :D

ik kan me nog goed herinneren dat ze nieuw op de markt kwamen en dat ik er heel erg graag eentje wou hebben. Dus ik heb er maar een jaar of 30, 35 op moeten wachten :)

zonder youtube videootje
hij staat nog niet in de studio op zolder dus ik kan helaas nog niks versterken / opnemen of filmen met de webcam. Ik verheug me op de dag dat m'n Taurus III eronder ligt en m'n Voyager er bovenop. Dichter bij de hemel kan ik niet komen in dit leven
 
blijft het een geval apart qua betrouwbaarheid?
ja. ik ga hem gewoon nooit meer vervoeren. en iedere keer als ik hem aanzet een klein schietgebedje richting Sint Bob.

maar dat probleem dat geld voor elke antieke polysynth. Een CS-80, een Jupiter-8, een OB-8 maar ook een MemoryMoog zijn allemaal deksels complexe apparaten op leeftijd die niet ontworpen zijn voor de eeuwigheid. Deze Polymoog heeft nu nieuwe elco's etc en een aantal nieuwe dividers maar je kunt er donder op zeggen dat er binnen een jaar of twee wel weer iets is.

Its all part of the game als je zulk spul hebt. Net zoals een vintage auto; het kost klauwen met geld als je 'm in tip-top conditie wilt houden.
 
Jaloers :p
op je synth en je orgeltje :p
 
je orgeltje
leuk ding he? dat is pas analoog! 4 & 8 voet houten pijpen, wohl-temperierte of middeleeuwse stemming puur handwerk, Nederlands fabrikaat en waarschijnlijk het meest kostbare instrument in mijn collectie. is te koop btw :)
 
Wow, te gek zeg! Je studio was, toen ik er eens was, al te gek, maar deze past er ideaal bij! Alleen de ruimte nog even zoeken tussen de Korgs:)
 
deze past er ideaal bij
dat vind ik dus ook :)
en jij hebt mijn Taurusje niet eens gezien want die had ik toen nog niet.

> Alleen de ruimte nog even zoeken tussen de Korgs
tsja... ruimte, een teer punt! misschien moet ik toch gaan overwegen een aantal mindere goden te verpatsen. maar ik kan het eigenlijk niet over mn hart verkrijgen om bijv. mijn Solina weg te doen. De Korgjes mogen (moeten) natuurlijk allemaal blijven en de famiilie Moog idem. Andromeda? doodzonde om weg te doen. Dus het zal toch wel weer passen & meten worden.

nog even wat gearporn voor de liefhebbers...
 

Attachments

  • poly5.png
    poly5.png
    1,2 MB · Bekeken: 76
  • poly6.png
    poly6.png
    1,1 MB · Bekeken: 77
  • poly7.png
    poly7.png
    1,1 MB · Bekeken: 78
dat is een kistorgel van Klop !
Klop(t) als een bus !!! wow, dat is ontzettend scherp geobserveerd, chapeau! Het is idd een erg fijn orgeltje, met een mooie wat omfloerste klank. vooral leuk als je barok en nog oudere muziek speelt. Verrassend draagbaar overigens, dr zitten speciale uitschuifbare stangen in die je makkelijk vastpakt en het gewicht valt reuze mee

Wat kost dat?
eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee... dat orgel is van wijlen mijn ouders geweest en staat eigenlijk nogal in de weg. maar hoe verkoop je zoiets?
 
Bwuhhhh.... dat is wel een leuke bak, ik kon er ooit 1 ruilen tegen wat gare drumbakkies, niet gedaan toen... dom dom dom :D
 
Back
Top