Nine Inch Nails' gear te koop op Ebay.

SolidCake

Ingeburgerd
Lid sinds
28 april 2007
Berichten
48
Locatie
Den Haag
http://shop.ebay.com/ningear/m.html

Ik schrok even van enthousiasme toen ik er achter kwam dat NIN flink wat van haar gear kwijt wil via Ebay.
Dit valt natuurlijk niet te betalen aan het eind van de veiling omdat NIN er achter staat, maar het is wel leuk om te zien met wat ze allemaal hebben gewerkt. Zowel live als in de studio.

xoxo
 
Koel, bedankt voor de heads up :mega:
 
Het gebeurt niet vaak dat een wereld beroemde band flink wat van haar spul te koop zet, dus vandaar. Maar bedankt voor het verplaatsen van het topic!!

Cheers
 
Nope
nono.gif
 
Het bijzondere is dat andere items meer normalere prijzen hebben. Alleen de modular schiet er erg uit. In vergelijking daarmee is de VL1-m of de les paul op dit moment een koopje bijvoorbeeld...
 
Het gebeurt niet vaak dat een wereld beroemde band flink wat van haar spul te koop zet, dus vandaar. Maar bedankt voor het verplaatsen van het topic!!

Cheers

valt wel mee hoor, alleen zetten ze het niet allemaal op ebay.
moet je van houden, geklooi met ebay.
waarschijnlijk hebben ze geld nodig.

:mega:
 
Als je liveregistraties van NIN bekijkt en ziet hoe slecht ze omgaan met hun apparatuur dan zou je toch gek zijn (of fan met teveel geld) als je dit koopt. Dit alles staat in schril contrast met advertentieteksten van normale stervelingen waarin nadrukkelijker vermeld wordt 'nooit mee opgetreden' of 'alleen maar in de studio gebruikt'. Ik heb altijd met plezier hun cd's en dvd's gekocht maar geen haar op mijn hoofd die ook maar overweegt hierop een bod te doen. Ik wens NIN veel succes!
 
Trent mag zijn studio modulartjes hier wel plaatsen, maar letterlijk afgeragd podiumspul van hun...daar stop ik mijn geld niet in. Ik volg de groep ook niet echt, dus "het is van NIN" is voor mij niet écht een extra argument. Bij sommige artiesten zou dat voor mij wel een argument zijn, al klinkt hij natuurlijk identiek aan anderen.
 
Back
Top