Jouw Track in mijn website presenteren !

michael-rozema

Ingeburgerd
Lid sinds
11 juni 2005
Berichten
57
Locatie
Aardenburg
Hoi alle,

in de rubriek Tracks hebben vele van jullie hun eigengemaakte tracklink geplaatst. Hoe zou je het vinden als je jouw eigen gecomponeerde track nogmaals op het internet plaatst. Als het echt mooi is, kun je het niet vaak genoeg plaatsen, lijkt me. :engel:

Aangezien ik op lange termijn een hele grote website wil bereiken (die dan ook mee kan tellen in de internetwereld van de instrumentale muziek), zou ik het een hele grote eer vinden als er een mooie track van jou op mijn site komt te staan. Wie wil er met zijn eigen compositie op mijn www.synthesizergreatest.eu staan ? =)

(klik helemaal onderaan op "composed by you")
 
Old spooky tune

Old spooky tune

Deze had ik even uit de mottenballen gehaald.
Ik denk zo'n 12 jaar geleden n keertje zitten puzzelen.
 

Attachments

  • old spooky tune.mp3
    1,7 MB · Bekeken: 51
Deze had ik even uit de mottenballen gehaald.
Ik denk zo'n 12 jaar geleden n keertje zitten puzzelen.

;) Okee, perfect. Klinkt erg goed. Je bent de eerste ! :okdan:

Als er op den duur meerdere tracks van verschillende mensen zijn en de lijst enorm groot is geworden, dan zou ik de mogelijkheid willen geven om de tracks een cijfer te geven. Zo kan er een soort Charts komen met een top 3 of top 10. Ik wil er echt werk van maken .... als 't lukt uiteraard. Je hoeft alleen je naam, titel en tracklink te plaatsen op "Composed-By-You"

=)=)=)=)=)
'k Ben heel benieuwd !!
 
Laatst gewijzigd:
Inmiddels heb ik nog maar 3 tracks op de bewuste pagina staan. Het is een start die traag begint, maar een begin die vlot start, is nog veel leuker. Als iemand een eigen CD heeft gemaakt en die in mijn site wil presenteren, dan sta ik daar ook open voor. :eureka:

De site is nu nog klein en was tot nu toe vol in ontwikkeling, maar mijn ambitie is om het tot een grote synth-website uit te laten groeien. Gloedje nieuw in mijn site is dat het niet meer alleen over de synthesizercovers gaat, maar dat er ook volop aandacht is gegeven aan de originele composities. Ik zoek dan ook - ter uitbreiding - vele CD-voorkantjes van vele componisten. Hoe origineler en hoe zeldzamer, hoe beter. Al is het een uitgave uit een bepaald land en jij kent hem, dan zou ik het heel tof vinden om die ook in mijn site te plaatsen. 8D

Het lijkt wel weer een advertentie om mijn site te promoten, maar ja ... tis niet voor mezelf, maar voor de rest van de wereld heh. *D
 
Is da nix voor Phochos?
 
Back
Top