Verbroken vriendschappen

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

JohnDoe21

Gedeactiveerd account
Lid sinds
15 juni 2006
Berichten
5.920
Als de vriendschap met een lid opzegt blijft er als nog het plusje achter diegene ziijn naam staan. Dit irriteert. Hetzelfde geld als je een verzoek hebt verstuurd wat nog niet geaccepteerd is. Dan verschijnt er ook al een plusje achter diegene zijn naam. Is dit op te lossen in de huidige SF software?
 
Nee maar bij jou naam staat er nog steeds een plusje achter dus dat irriteert me.......:dubbel:
Vandaar ook dit topic. :okdan:
 
Whahahha begint hier behoorlijk te stinken zeg.:r

Wie ben jij om je boven mij te stellen? En daarbij trek je nu allerlei conclusies die echt nergens op slaan. Ik heb het idee dat jij jezelf beter vind dan anderen ofzo.....dat is pas stuitend. En als jij snitching looser als schelden ervaart...tja jou probleem. Ik zeg hoe ik erover denk en ik neem gewoon geen blad voor de mond. Waarom zou ik. Deze gehele maatschappij is opgebouwd uit mensjes met maskers.....behoorlijk zielige vertoning vind ik dat. Zeg gewoon waar het op staat.......en de opmerking die jij maakte nee die is aardig. Misschien in "gewone" bewoordingen maar dat kan net zo hard aankomen dus wie is er dan slechter bezig.
Maar deze gehele rel is onstaan omdat ik een grapje maakte over Mono's muziek. Ik snap niet wat jij daar dan mee te maken hebt. Laat Dennis zelf reageren naar mij toe via mail ofzo. Mijn emailadres is makkelijk te vinden en Dennis browsed dit forum ook nog steeds. Daarbij heb ik al contact met Dennis gehad en deze zaak is afgesloten met een berg zand erover.

Daarbij heb ik dit topic geopend met een serieuze vraag richting de mods over de plusjes....jij kiest ervoor om als een bitch te reageren nou dan behandel ik je ook zo....zo doet zo ontmoet, dus kom nou niet ermee aan dat ik de boeman ben in deze....actie - reactie een zeer oude wet.

Maar voor de rest drop ik deze discussie met jou ongeacht wat voor reactie hier opkomt.....
Waar maak ik me eigenlijk druk om je bent niet meer dan een anonieme naam op een internet forum.:kont:
 
het is mooi weer ! lekker naar buiten gitaar mee en lekker muziek maken

Ruzie maken is zoo zonde.... het leven is te kort om ruzie te maken !

geniet van de mooie dingen! ik zeg :slotje:
 
ik vind het zonde dat het met dit mooie weer waarschijnlijk niet tot een handgemeen komt in deze kwestie
doodzonde
 
https://www.synthforum.nl/forums/showthread.php?t=112787&page=3

je bedoelt zoiets ro :D

Mja, dat is een beetje de gang van zaken op sf, ik denk dat ik mijzelf daarook wel eens schuldig aan gemaakt heb btw......
het voegt maar weinig toe behalve profileren dat je iets bent wat diegene die de draad start niet is ofzo...

Wat weer niet zo vreemd is want we zijn allemaal anders en willen toch weer bij een groepje horen, terwijl het feit is dat je al in een groep zit, namelijk SF, en daar wil je weer een subgroep intorduceren blablablabla.....

Komt er op neer dat je jezelf niet zo serieus moet nemen en anderen op internet ook niet, denk ik :D

En die kruisjes achter non-vrienden, zie het als een grafsteen voor de overleden "internet-vriendschap"

Tis maar optie, succes!
 
jemig, het lijk hier wel FOK! o.i.d. al die puberale egotjes.... let the music do the talking boyzzzzz
 
School-popcorn%20box.gif


iemand?


Was al bang dat de soaps niet doorgingen met deze mooie, zonnige vakantieperiode :okdan:
 
Zie hier de voordelen van 'zeggen waar het op staat'. Een draad vol ellende. Dat zouden we meer moeten doen.
 
CATFIGHT!!:duivels:
Kom op mannen, de Mexicaanse griep en Q-koorts liggen op de loer. Zo erg kan het toch allemaal niet zijn?!
Een dalend niveau op het forum geeft alleen maar aan hoe succesvol het forum is. Ik heb geen statistieken tot mijn beschikking maar ik heb toch sterk het vermoeden dat het leeftijdsverschil tussen de jongste en oudste leden steeds groter is geworden. Dat dat zo nu en dan botst is toch niet zo gek.
 
Het is ook allemaal niet erg, het is supermooi weer en ik geniet van mn weekend, mn gezin, mn gear en het leven :biertje:
Echter moeten we natuurlijk geen zaken door elkaar gaan halen en de volgorde van actie-reactie in het oog houden :D

Verder ben ik het afgezien vd laatste bans naar Mono en Septic helemaal eens met de mods, er wordt hier door eenzelfde groep iedere gelegenheid aangegrepen om hun grote scheur open te trekken en jammer genoeg kan men dat veelal niet in beschaafd Nederlands maar moet er altijd vuilbekkerij en provocatie aan te pas komen. Wat ik het ergste vind is dat die zogenaamde groep met kennis op de loer ligt om iedere thread te verneuken en roepen om een ander beleid maar wel een beleid dat zij zelf in willen vullen. Tussen het oprichten vh SF en nu ligt een melkwegstelsel van verschil, daar kun je tegen trappen of je bemoeit je alleen met dingen die je boeien.
Daar ging mn uitleg aan TS ook over, ik heb duidelijk benadrukt dat hij hele fijne stukken schrijft binnen zijn gebied maar kennelijk telt dat niet meer in een "catfight".

Ik geniet ook van het weer...ben voor de rest de gehele dag bezig geweest met de 9090 en zo af en toe tussendoor wat vuilbekkerij op het forum gegooid.;)
Maar gelukkig ben ik niet de enige die inziet dat Raymond het continue op mij heeft gemunt......en daarbij kan je ook zien, als je even terug leest, dat ik gewoon een vraag stelde in mijn openings bericht. Niet gericht aan Ray maar aan de mods van het forum. Dat Ray dan besluit om belachelijk te reageren op dat bericht is zijn pakkie an......maar ja het is en blijft een forum dus dan kan je op jou reactie ook weer een actie/reactie verwachten.
En het vervelende is dat Ray ook in andere berichten linkt naar in zijn ogen opmerkingen van mij die niet door zijn beugel kunnen. Wie heeft hem mod gemaakt dan? Of is hij mijn persoonlijke DenDer moderator geworden?
Of is het forum ineens zo christelijke geworden dat zijn woord wet is?
Hij zal het er dan wel druk mee hebben....maar als Ray nou eens even zegt waar hij nou eigenlijk echt problemen mee heeft dan zou ik dat eventueel in consideratie kunnen nemen......zo niet hou er dan gewoon mee op.
Als ik erg uit de school klap, wat pas 1 keer echt gebeurd is btw (Apeldoorn affaire), los ik dat met de moderators op en eigenlijk heeft Raymond hier weinig tegen in te brengen. Zet me op je negeerlijst ofzo......
En daarnaast zijn fora toch om je mening te ventileren...je kan het hier mee eens zijn of niet.
Tot zover......

En jongens nog bedankt voor de popcorn en het bier, echt top.:okdan:
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top