Michael Jackson is niet meer...

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
die vent is vrijgesproken..ik vind het vervelend dat zodra er geruchten de wereld ingaan over kindermisbruik dan zijn er al een hoop mensen die hem meteen gaan veroordelen nog voordat er een uitspraak is geweest. Vervolgens is er vrijspraak en blijven mensen roepen dat het een pedo is. Dat vind ik dus gewoon fout. En of hij het wel of niet heeft gedaan is gewoon niet bewezen. wel is bewezen dat er een aantal lui een proces tegen hem aanspande terwijl hun kind niet eens bij hem in de buurt waren geweest..om even proberen die man zijn geld afhandig te maken

Daar heb je gelijk in! Trial by media, gebeurt hier ook "heeft meneer Peter R. de Vries ook een handje van". Inderdaad "onschuldig" tot het tegendeel bewezen is. Hoeveel zieke geesten lopen er niet in Amerika die Michael een oor hebben willen aan naaien? Misschien wel ouders die hun kind bewust hebben gebruikt door wat te gaan roepen of om contact met Michael te houden, om er een slaatje uit te slaan. Natuurlijk wordt alles vergroot wat een ster doet. Hij had beter na moeten denken, maar dat is achteraf praten. Dat fragment dat hij zijn kindje over de railing van het balkon houdt was een impulsieve onverstandig aktie zonder na te denken. Dat achtervolgt zo'n ster wel zijn hele leven. Hij was gewoon op. Had misschien wel aan de beademing gemoeten als hij die laatste concerten had gegeven Hij zag er al jaren al uit als een wrak.
 
die vent is vrijgesproken..


"vrijgekocht" is eerder een correctere term, niet?

blijft wel een feit dat de gieren er rond hingen om zijn geld

ik heb ooit wel een heel leuke reportage gezien van hem in een studio waar ze toonden hoe hij werkte. dat was echt wel indrukwekkend moet ik zeggen :halleluja

dus ik vergeet de blah-blah en heb toch wel respect voor wat de man allemaal gedaan heeft in zijn leven

:biertje:
 
"vrijgekocht" is eerder een correctere term, niet?

Er zijn dacht ik een aantal gevallen waarin hij een schadevergoeding heeft betaald/afkoopsom. In het laatste extreme geval is hij toch echt vrijgesproken.

Ik wordt trouwens nu al gek van al die Jackson muziek op de radio, zelfs op de radio van de bouwvakkers in de straat en bij de tandarts. blehhhhh :r
 
"vrijgekocht" is eerder een correctere term, niet?

ja dat zou kunnen maargoed als dat zo zou zijn kan zelfs dat meerdere redenen hebben. misschien wilde hij gewoon koste wat kost van dat gezeik af terwijl hij niks heeft gedaan bij zo'n kind. ik ben er niet bij geweest en wat de media zeggen is vaak ook een aangedikt verhaal van de werkelijkheid.
ik kan er dus niet over oordelen en zal dat ook niet doen want ik wil niet bij de groep mensen horen die alle roddels als waarheid gaan aanzien.
Wel weet ik dat hij heel veel voor de popmuziek heeft betekend en daar ben ik hem dankbaar voor
 
terwijl hij niks heeft gedaan bij zo'n kind

Dat weet je niet! Dit is wat anders dan "niet voldoende bewijs". Er was een keer een interessante docu. Een man met zwart haar en een bril (dacht Engelsman) liep met hem een week mee om een kijkje te nemen in zijn leven. Die peuterde toch het 1 en ander bij hem los.
 
ik zei het verkeerd...terwijl hij misschien niks gedaan heeft bedoelde ik dus.
die docu heb ik ook gezien en daar kwam uit dat er kinderen overnachten bij hem. ja dat is geen slimme actie van hem maargoed ook dat bewijst nog niet dat er meer is gebeurd.
 
speculeren over wel of niet is net zo zinnig als speculeren over hoeveel kilo erica terpstra is kwijt geraakt.
nu we het daar toch over hebben.. hoeveel denken jullie?
 
R.I.P. MJ

En om het in de stijl te houden van SF....de synths die men gebruikte voor de album Thriller :

Yamaha CS-80
Roland Jupiter 8 (x3)
NED Synclavier II
DK Synergy
Roland Jupiter 4
Roland MC-4 microcomposer/sequencer
Yamaha GS-1 FM synth
Oberheim Four-Voice
SCI Prophet 5 (x2)
Yamaha CE20 FM preset synth
Yamaha portasound keyboard
Roland VP-330 vocoder/strings
Bode Vocoder
E-mu Emulator I
plus a couple of Minimoogs

Linn LM-1 (mostly doubled with a TR-808)
Linndrum (LM-2)
 
Laatst gewijzigd:
fffsssshhh... TA! ....OOOOOW.....sjemoon... sjemoon... HEE HEEEE... AUUUW! :walker:
:maffia:
(*trekt in 1 ruk wit bloesje uit en roept: "Whaaaaaaaaaaaaa!!!")


Kan het bijna niet geloven. Net als meerdere mensen, dacht ik ook dat Michael Jackson onsterfelijk was.

En ik wil niet op de zaken vooruit lopen, maar het lijkt me ook niet dat hij écht dood is. Het is allemaal een complot, hij ondergaat op dit moment zeer ingrijpende plastische chirurgie. Daarna gaat hij een teruggetrokken leven leiden als weldoener, maar zonder optredens, schuldeisers en de roddelpers. Om de paar jaar lezen we berichtjes dat hij ergens gespot is door echte fans (moonwalkend) en uiteindelijk sterft hij oud en gelukkig in een warm land.
 
ik kan m nergens op t internet horen...

trouwens, Billie Jean is gewoon akoestische drums...

Is het geen mengelmoes? Heb het ook maar van horen zeggen. Knap als je zo strak kunt drummen.
 
bedankt voor een paar vette nummers ouwe!


Voor de rest een vrij kuttig leven, hoewel hij het niet anders kende, ij genoot wel van de aandacht lijkt me, maar misschien was dat ook maar omdat dat het enige wat misschien wel oprecht was. Voor de rest wilt iedereen maar wat van hem. Ook die klagers, want als iemand mijn kind (hypotetisch, ben kinderloos) in den aarsch naait dan kan je dat niet wegkopen met $$$$$$.
 
Dat weet je niet! Dit is wat anders dan "niet voldoende bewijs". Er was een keer een interessante docu. Een man met zwart haar en een bril (dacht Engelsman) liep met hem een week mee om een kijkje te nemen in zijn leven. Die peuterde toch het 1 en ander bij hem los.
Die man met bril is Louis Theroux...leuke programma maker. [ame="http://video.google.nl/videoplay?docid=1571996128483842406&ei=qJdESvW1IsHK-AbOw-SABw&q=louis+theroux&hl=nl&dur=3&client=firefox-a"]Hier kun je docu kijken.
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top