nieuw forum

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
hmm ja. Ik kan eigenlijk bijna al de informatie op dit forum vinden en zo niet dan vraag je het hier en krijg je vrij snel antwoord. Dus je hebt hier geen nieuw lid bij, maar alsnog wel succes ermee!
 
Het zou wel fijn zijn als er een nieuw forum komt. Hopelijk dit keer eentje zonder vervelende moderators.

Don't let the door hit you on the way out! :doei:
 
Er zijn toch al schijtveel DJ forums?
 
idd, concurrentie komt er niet (door), en het forum verandert ook niet, dus, daar zijn we lekker mee.. :D
 
Nou ja, over gezellig gesproken: het continue gemiep en stemmingmakerij door steeds hetzelfde groepje mensen is ook niet mijn definitie van gezellig.
Frustratie word je ook niet gelukkiger van, dunkt me. En om nou te denken dat zuur gemekker echt iets gaat veranderen getuigt ook niet echt van realisme. Dus inderdaad, dan maar veel plezier gewenst op een alternatief / nieuw forum.

Overigens, ik herinner me genoeg pogingen uit het verleden, die steevast vastlopen in geruzie (onder de 'nieuwe, niet-autoritaire mods'), massaal afhakende mensen of een kwijnend bestaan in de marge.

Een site puur gebaseerd op rancune en afzetten tegen een bestaand forum lijkt me ook een bepaald smalle basis voor boeiende content.
En het repliceren van de enorme bulk informatie die er toch maar is opgebouwd lijkt me ook niet echt haalbaar, dus zal je toch met iets 'nieuws' moeten komen...
Maar wie weet, hè? Ik zou het gewoon proberen... dan is er ook weer eens ruimte voor een positief geluid op SF :)
 
Laatst gewijzigd:
Er zal denk ik nooit een 'concurrent' voor dit forum komen.


Er is al een Nederlandstalige "concurrent", Homerecording.be. Die is pas begonnen toen SF al heel groot was en toch succesvol. Dus het kan wel. Maargoed, ook daar zitten ze natuurlijk niet op zo'n zuurpruim als jou te wachten. :dubbel: 8o) ;)
 
Hopelijk dit keer eentje zonder vervelende moderators.

Nou, veel plezier gewenst met de Chinese spammers dan.
 
Wat is concurrerend eigenlijk in deze context?
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top