Wat is er allemaal kapot in JOUW studio?

bij mij:
..o.a.een peavey spectrum filter dat ik gekocht heb van iemand van t forum en die gaat naar een half uur aan te staan keihard clippen zonder dat er een audio signaal door heen loopt.
heel frustrerend als je zo'n ding voor de hoofdprijs koopt en goed zou moeten zijn.. en helemaal als je dan zoekt op t forum en ziet dat er 1tje is verkocht met prezies de zelfde klacht voor 50e. toevallig.. (Maar t kan ook tijdens t verzenden zijn gebeurd...)
 
Origineel geplaatst door Leendert
Ohja er zit een deukje in mn box door de schoonmaker :(
"ja er zat stof op dus ik deed hem ffe af" JA KK HOER NU ZIT ER EEN DEUK IN MN GLOED NIEUWE BOX GEAK. Je weet wel dat bobbeltje.. =(


Als het midden van de conus (dat bobbeltje) van zacht plastic is kan je een plakbantje pakken en zachtjes tegen dat bobbeltje doen en het er weer uit trekken als je geluk hebt.
 
Origineel geplaatst door MatthijsBlom
Als het midden van de conus (dat bobbeltje) van zacht plastic is kan je een plakbantje pakken en zachtjes tegen dat bobbeltje doen en het er weer uit trekken als je geluk hebt.

ah, zal t is proberen? :D

Edit: Tis wel heel zacht maar mn plakbandje blijft niet zitten. miss ducktape proberen?
 
Origineel geplaatst door Hooihuis
Vervelender is mijn Akai S950, die samplet meer niet dan wel :( Afspelen gaat prima maar als je wilt samplen slaat hij op tilt. 90% kans dat de memory-expansion gewoon even aangedrukt moet worden maar dat is een hoop werk, want dan moet alles wat er bovenop staat eerst weg. Heb er nog steeds geen tijd voor / zin in gehad.

Zo, vandaag toch maar de stoute schoenen aangetrokken en begonnen met dit vervelende werkje.....alle apparatuur losgekoppeld en weggehaald en de S950 staat nu in de woonkamer, klaar om nagekeken te worden. Ben echt benieuwd of ik het probleem kan verhelpen want samplen met deze bak gaat helemaal niet meer en dat is echt zonde.

Eerst maar eens een hapje eten, anders ga ik zelf ook nog stuk :D
 
hier is niets meer kapot !

tapedelay gereviseerd, verlichte frontpanel vervangen, nu alleen nog fatsoenlijke behuizing en mooie knopjes maar da's het enige.
kapotte kabels (dap rommel) heb ik maar weggedaan,
kapotte knop van mn rm1x is vervangen door een officiele nieuwe

en dan is er niets meer wat nog kapot is!
 
AN1x kast heeft grote barst/gat aan de linkerkant, afgeplakt met Ducttape. Was al zo toen ik hem kocht, daardoor had ik hem voor weinig. Qua geluid/functionaliteit is 'ie verder 100%

De volumeknop van mijn CS1x kraakt als de ziekte naardat er een keer een groot glas bier over 't apparaat heen is gegaan. Dus niet meer aan draaien, tenzij ik het niet meer met de mixer op kan vangen (te harde of te zachte output).

Verder doet alles het eigenlijk naar wens.
 
ik heb eigenlijk nooit iets kapot .. 1 keer een los contactje gehad van een output van mn Teebee..
en ik heb een keer een sh-101 gehad die er goed uit zag, toen ik er een foto van maakte zag ik later ineens op de foto dat er een stukje uit was op een hoek.. maar dat had ik niet zelf gedaan .. op t moment is er niks kapot hier :)

en dat terwijl ik laatst in een vage bui een heel glas water over mn midi keyboard heb gegooit..
toen ik t heen en weer schudden hoorde je het letterlijk klotsen :D

heb t boven t bad uit staan schudden en een paar dagen niet aangeraakt maar hij doet t nog steeds :D
 
vergeet je die sampler nie die reso in beschonken staat moest ontberen ?
 
hehe :D

maar die is gelukkig niet kapot gegaan .. wel een rack oor verbogen, maar die was weer goed recht te meppen met een stevige hamer, zitten wel wat krasjes nu op dat oor, maar is niet echt kapot te noemen imo :)
 
mn gameboy start niet meer op en dat terwijl ik net bezig was de score van zeldate samplen.
 
Back
Top