SoundDiver, MKS-50 implementatie heeft niet beide banken

bikkel

Everything is on the One
Lid sinds
14 november 2001
Berichten
12.716
Locatie
Utrecht
Ik moet voor de MKS-50 een manuele bulk dump doen. OK.

Maar ik kan of de tones en patches van a, of die van b doen, of een combinatie van beiden, maar ik kan ze niet allemaal in een overzicht houden.

Ik snap het ff niet meer......
 
Je hebt toch een overzicht van tones en patches in SoundDiver?
 
Ok, Sounddiver MKS-50 editor voor me neus. Je bedoelt dat je maar 64 tones kan zien, terwijl je er 128 verwacht?
 
Origineel geplaatst door bronswerk
Ok, Sounddiver MKS-50 editor voor me neus. Je bedoelt dat je maar 64 tones kan zien, terwijl je er 128 verwacht?

Ja. En het is niet dat je alleen de eerste 64 ziet, nee, je dumpt of de eerste of de laatste in de zelfde velden. En dat snap ik dus niet. Je zou toch op zijn minst beide banken moeten kunnen hebben ook al snapt het hele apparaat zelf niet in welke bank je aan het werk bent?
 
Hmm, het zou kunnen zijn dat er qua dump inderdaad geen verschil gemaakt wordt tussen beide banken maw het verschil is niet te herkennen in de header van een sysexstring. Dat zou een reden kunnen zijn waarom de makers van deze editor het op die manier gedaan hebben.
 
Ja maar als je nu de b bank wilt editen dump je hem OVER de a bank heen. Dat is toch ook raar? Is het moeilijk om zelf die b bank toe te voegen denk je? Heb me niet echt verdiept in sounddiver, maar het moet wel mogelijk zijn om alles aan te passen of zelf nieuwe te maken.
 
Heb de editor aangepast met 2 tones banken, nl "Banktones A" en "Banktones B". Weet niet of dit gaat werken. Uitproberen dus. Opsturen met mail?
(mijn eigen MKS50 is momenteel niet aangesloten, kan dus niet testen)
 
Je kunt ook een .zip aan je post hangen met het bestand er in, dan kan iedereen die dit leest er van meeprofiteren :)
 
Ok, bij deze dan. Nogmaals of het werkt weet ik niet. Misschien dat van te voren selecteren in Sounddiver waar data moet komen en dan pas de bijbehorende dump uitvoeren helpt. Dus niet plompverloren een dump doen en dat SD maar moet gokken waar hij het invult.
 

Attachments

  • sounddiver-mks50-banksa-b.zip
    10,4 KB · Bekeken: 61
Back
Top