Teaser Roland

"The revolution will be televised but it won't be in black & with" staat er op een flash animatie te lezen op de site van Roland. Over welk product het gaat...geen flauw idee. En van de foto's die voorbij flashen word je niets wijzer

Roland US
 

Attachments

  • untitled-8.jpg
    untitled-8.jpg
    58,1 KB · Bekeken: 102
Laatst gewijzigd:
Origineel geplaatst door 6 trak
waar moet die obscure flash anim staan dan? ik zie nu slechts producten voorbij flitsen van Micro-BR tot de E-80...?!


het blijft een vak apart idd :D

Roland site FF refreshen 6 beste jongen!

;)
 
Origineel geplaatst door Sjaak
Allemaal depressief of zo? :) De synth en recording markt ligt al een tijdje op zijn kont en dat zal voorlopig wel zo blijven. Lijkt mij marketing technisch gezien daarom logisch dat de meeste fabrikanten bestaande producten verbeteren en in een nieuw jasje steken.

Deden ze dat maar eens! Hun producten verbeteren bedoel ik...
Ja, met hun fantoms en XV's, dat wel, maar met échte synth-producten heb ik Roland bijvoorbeeld nog geen verbeterde JP80X0 zien uitbrengen! Wel een hele serie MC303 t/m 909, maar of die ook echt béter zijn geworden (met in het achterhoofd dat méér niet altijd béter is!)...?

Nee, Roland staat niet bovenaan op mijn lijst van verbeterings-guru's... Maar marketing hebben ze verdomde goed in hun vingers! :gaap:
 
Origineel geplaatst door Lacertus
Deden ze dat maar eens! Hun producten verbeteren bedoel ik...
Ja, met hun fantoms en XV's, dat wel, maar met échte synth-producten heb ik Roland bijvoorbeeld nog geen verbeterde JP80X0 zien uitbrengen!

Haha sinds wanneer is de Fantom geen echte synth? FF verder kijken dan je neus lang is.
 
De Roland Jp 8888 Met 16 voices unison meer en 2trillion presets en je kan hem als 32bit adda gebruiken op 384khz en bovendien is hij volledig multipart multiedit vst die je zowel met als zonder de dongle kunt gebruiken. alle geluiden van mozart tot nu.

edit: prijs: 299
 
Het zijn natuurlijk weer de snobs die zeggen dat Roland geen synths meer maakt terwijl ze zelf nauwlijks met hun eigen hardware om kunnen gaan. (Bedoel ik niet hun sjarrel.)

Ze moeten gewoon geld verdienen door dingen te bouwen die de mensen willen kopen. En die freaky shit is gewoon een niche markt.
 
Ik kan al dagen niet slapen, denkende wat Roland bedacht heeft!


Ach ze maken mooi degelijk spul hoor. Roland spullen blijven tenminste werken, dat kun je van andere merken soms niet zeggen..

R
 
Origineel geplaatst door Tom 32
Het wordt een nieuwe V-synth.

Ik kan me toch echt niet aan de indruk onttrekken dat de flash uit de thread hier niet over de v-synth gaat. Zeker het eerder in dit draadje geposte plaatje kan ik nergens op de nieuwe V-synth plaatsen.

En als Korg al 10 nieuwe produkten heeft.... *wink* *wink*
 
Denk dat op die MV8800 wel zo'n schermpie en datawiel komt te zitten.

dat dan weer wel
 
DAAR ISTIE DAN!!!

http://futuremusic.com/blog/?p=796

Origineel geplaatst door fuse
Denk dat op die MV8800 wel zo'n schermpie en datawiel komt te zitten.

dat dan weer wel

dacht het ook, maar dat dus niet helemaal!

Het schermpje wel, maar geen nieuw datawiel. "Gewoon" een technology update dus. Nu met ingebouwde grafische kaart, dus waarschijnlijk een einde aan die oneerlijkheid waardoor de Amerikanen gratis een monitor konden aansluiten en wij niet. :duivels:

Maar goed, ben benieuwd naar de NAMM demo's.

L56 Out...
 
Back
Top