nieuwe drumdoos psp

is inderdaad niet perfect nee, ze zijn volgens mij met de psp 2 ook al naar andere alternatieven aan het kijken zoals een ingebouwde hd

trouwens nu die van jou nog nieuw is zou ik meteen zo,n statisch screentje halen, die sluit voledig lucht dicht op je schermpje en blijft mooi zitten voorkomt alle krassen en loopt ook nog gedeeltelijk door tot om de knopjes heen daar ga je echt veel profijt van hebben. want dan houdt je je scherm mooi.

ik had een niet statische maar een hard plastike gehaald, ook niet doen daar gaat het stof tussen schuren en ben je nog niet verder geholpen. later heb ik wel een statische gehaald maar toen was hij al zo bekrast dat het weinig zin meer had.
 
Origineel geplaatst door Slolov
Nieuwe beta-versie van PSPRhythm 6.0 is online:
www.psprhythm.com

ik begon al bijna te denken dat de hele homebrew wereld in elkaar is gezakt, ik checkte het elke dag nog (www.qj.net) maar er komt echt niets interresants meer uit, in elk geval ik gebruik het eigenlijk helemaal niet meer.

Ik heb nog wel net een nieuwe psp gekregen van sony met 2.6 firmware erop waarmee ik erg geluk had, maar in deze nieuwe psp zitten geen fonds, dus internettten op de psp kan ik al niet, sony zegt dan moet je hem updaten maarja dan ben ik de homebrew mogelijkheden ook weer kwijt,

Trouwens de nieuwere psp,s die ze uitdelen als je je ouwe kapotte opstuurt hebben ze lopen aanpassen, de knopjes dicht op het lcd scherm zijn voor de helft afgezaagt zodat ze niet tegen het lcd schermpje vastlopen, nou heb ik dus elke keer als ik die knoppen indruk dat ze zo scheef als maar wat gaan, lekker weer sony.

Ook zijn de nieuwe psp,s niet meer te gebruiken met een mod chip, mijne nog net wel gelukkig anders blijf ik sony,s reet likken en die veel te dure spellen van 50 euro ( ja voor een mini spelletje) kopen om ze 4 dagen later weer voor 17 euro weg te doen. want langer speel je zo,n psp spelletje toch niet.
wordt tijd dat er eens echte online multiplayer games op de psp komen anders heb ik het snel gezien met de psp.
 
Origineel geplaatst door Absynth
hehe, echt gruwelijk vet!, ga ik ook maar installeren op me psp-tje, doe ik er weer eens wat mee :P

idd ik heb de mijne destijds meer gekocht voor het afspelen van mp3, video en foto bestanden dan echt games spelen
homebrew net als psp rhythm worden steeds interessanter nu hopen dat sony er iets mee doet en luisterd naar de gebruikers ervan


zijn er mensen van dit forum die met rhythm al een track gemaakt hebben?
 
Laatst gewijzigd:
Ik zie dat de 303 inmiddels ook al z,n controls heeft gekregen, jammer dat mijn psp niet meer wil opstarten, hij ligt al een 3 kwart jaar niks te doen en ik moet hem nog steeds omruilen voor een nieuwe, wordt eens tijd.
 
Schopje,

nog meer leuke audio gerelateerde programma's voor de psp ?
psp rythm zit nu inmiddels op versie 8.0, ben nu aan het downloaden.

Iemand die weet of er van die wireless ableton controller nog een nieuwere versie is uitgekomen ? lijkt me wel handig.
 
Back
Top