• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

presonus Firebox firewire-soundcard

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Maks

Gromit the Evil Operator
Lid sinds
2 juni 2004
Berichten
3.810
Locatie
Antown
in perfecte staat, pas uit de doos, slechts enkele uren gebruikt

"Compacte Firewire audio-interface met 6 ingangen en 10 uitgangen op 24bit/96kHz resolutie. Aan de voorzijde zijn twee microfoon preamps met 48 Volt fantoomspanning beschikbaar en regelbare gain met clip-indicatie. De hoofdtelefoonaansluiting aan de voorzijde heeft een onafhankelijke volumeregeling. De midi in- en uitgang e digitale SPdif in- en uitgang worden met een exra breakout kabel aangesloten. De Firebox werkt op de spanning van de firewire poort of indien nodig op een externe voeding. Met het optionele MAXRACK systeem is hij ook in een 19"" rack te plaatsen. Geleverd inclusief Cubase LE Audio Production Software. "

van 349 nu voor 259
 

Attachments

  • 450x1000_12998.jpg
    450x1000_12998.jpg
    9,8 KB · Bekeken: 37
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top