• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

TK: Presonus Firebox (Externe Geluidskaart)

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

Xcess035

Ingeburgerd
Lid sinds
9 mei 2007
Berichten
39
Wegens het beëindigen van mijn hobby verkoop ik deze externe geluidskaart. Hij is 2 jaar oud en is in zeer goede staat. De geluidskaart is goed onderhouden en gebruikt in een rookvrije ruimte. De nieuwprijs van dit product bedraagt €299,-. U kunt bieden vanaf €150,-

De Firebox is een compacte audio-interface met 6 ingangen en 10 uitgangen op 24bit/96kHz resolutie. Aan de voorzijde zijn twee microfoon preamps met 48 Volt fantoomspanning beschikbaar en regelbare gain met clip-indicatie. De hoofdtelefoonaansluiting aan de voorzijde heeft een onafhankelijke volumeregeling. De midi in- en uitgang e digitale SPdif in- en uitgang worden met een extra breakout kabel aangesloten. De Firebox werkt op de spanning van de firewire poort of indien nodig op een externe voeding. Met het optionele MAXRACK systeem is hij ook in een 19" rack te plaatsen.

Voor meer informatie of biedingen, kunt u contact opnemen via de e-mail: Umut89@live.nl
De geluidskaart is op te halen in de omgeving van Amsterdam, Utrecht en Tilburg.


imag0150iz.jpg


imag0151rn.jpg


firebox.jpg
 
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top