• Het Marktplaats Archief kan als naslagwerk worden gebruikt. Alle advertenties die in het archief staan, zijn gesloten en dus niet meer actief. De aangeboden producten zijn niet meer te koop. Advertenties worden naar dit archief verplaatst als de eigenaar de advertentie heeft gesloten of wanneer er langer dan 30 dagen geen activiteit op een advertentie is geweest.

    Het heeft dus geen zin om de aanbieders te benaderen met vragen over een product dat niet langer te koop wordt aangeboden. Doe dit dan ook niet. Het voorkomt ergernis.

Edirol FA-101 fw Audio interface

Status
Er kan niet meer gereageerd worden.

scan

Ouwe rot
Lid sinds
19 Maart 2002
Berichten
910
Locatie
Arnhem
Edirol FA-101 fw Audio interface

De FA-101 van Edirol is een FireWire audio-interface met 10 in- & 10 uitgangen dat op busvoeding werkt. Hij is voorzien van 2 hoogwaardige microfoonvoorversterkers (met fantoomvoeding), 6 symmetrische TRS-ingangen en 8 symmetrische TRS-uitgangen. Aan de voorkant van dit 1/2 19”-apparaat vinden we een optische S/P DIF-in-/uitgang, terwijl het achterpaneel is voorzien van MIDI- aansluitingen (IN en OUT). De FA-101 laat het simultane gebruik van 10 in- en uitgangen toe (24 bit/96kHz) en kan zowel op een PC (ASIO2.0, WDM) als een Mac (CoreAudio) worden aangesloten. Indien nodig, kan de FA- 101 zelfs 24 bit/192kHz (stereo) “draaien”. Dankzij de voeding via de FireWire-bus heb je de bijgeleverde DC-adapter enkel nodig, wanneer je dit apparaat op een 4-pin FireWire-poort aansluit.Via het bedieningspaneel van de FA-101 kun je de ingangen en computersignalen naar de gewenste uitgangen routen en bepalen welk ingangssignaal op welk spoor wordt opgenomen. In combinatie met een laptop kun je dus eender waar onder professionele omstandigheden opnemen.

Met: doos, handleiding, 2x fw kabels, adapter, cdrom.

Vraagprijs 300 euro.
 

Attachments

  • edirolfa-101.jpg
    edirolfa-101.jpg
    71,7 KB · Bekeken: 94
Status
Er kan niet meer gereageerd worden.
Back
Top