15-07 | eRRorKREW = 4 jaar! @ Studio 80

errorkrew

Nieuwkomer
Lid sinds
27 juni 2006
Berichten
23
Locatie
Amsterdam
20060715a.gif


AL 4 JAAR ERRORKREW

Het is alweer 4 jaar geleden dat eRRorKREW haar eerste avondje mocht organiseren in Cafe Vaaghuyzen. De jongens kregen de smaak te pakken en gingen meerdere avonden invullen. Grotere feesten in o.a. Pakhuis Wilhelmina, Sugar Factory, Stubnitz, OCCII, Winston en Studio80 volgden. De krew maakt ookt radio, elke dinsdag van 22:00 tot 00:00 zijn ze te horen op dfm.nu met een afwisselend programma gehost door eRRorKREW dj's Hakki Takki en Zeezout.

Inmiddels is eRRorKREW uitgegroeid tot een bekende en gerespecteerde feestorganisatie in het Amsterdamse nachtleven. Richtte de organisatie zich in het begin muziekaal vooral op electro, heden ten dage kun je het beter benoemen als 'electronica in de breedste zin'. Om hier een duidelijker onderscheid in te maken zijn er sinds kort 2 nieuwe concepten: ‘Club eRRor!’, verwacht energierijke techno, acid en electro. En ‘eRRor WERK’, breakbeatz, drill&bass, loungecore en live computer jams.

eRRorKREW bestaat 4 jaar en dat gaat gevierd worden!

Na het succesvolle acidfeest in februari j.l. zal Studio80 voor de 2e keer worden overgenomen. Dit keer echter om het jubileum uitbundig te vieren! In zaal 1 de showcase van Club eRRor! met live Wouter Hisschemoller(Radio-Activity) en dj's Estroe(B Switched), errorkrew residents V-neal, Kwik, Qfx, The PartyJackers en een Mystery Guest! In zaal 2 de showcase van eRRor WERK met live Alonzo w & Mel(Black Van Records, New York USA), Bahk(Plattegrond Records) en dj's Silvester, Salvador en eRRorKREW's Hakki Takki.

Komt allen het eRRorKREW gevoel ervaren en ga zaterdag 15 juli naar Studio80!


Datum: zaterdag 15 juli 2006

Tijd: 22:00 - laat

Locatie: Studio80

Adres: Rembrandtplein 17, Amsterdam

Kaartjes a 5 euro alleen aan de deur verkrijgbaar

Let op: Tussen 22:00 en 23:00 uur is de entree gratis!

Meer info: http://www.errorkrew.nl

20060715b.gif
 
oke dan, ben afgelopen zaterdag in studio80 geweest en er werd electro gedraaid in room 2(achteraan) en heb me echt vermaakt met micha(dj) en zijn partner vrouw? leuke sound, en leuke sfeer. dus ik kom.. !!
 
Goed nieuws!

Het feest gaat door tot 6 uur in den ochtend,
dat maakt dit feest een perfecte DanceValley afterparty...

Tot volgende week :)
 
Back
Top