20 maart eRRorKREW invites Harvey McKay @ Studio 80

errorkrew

Nieuwkomer
Lid sinds
27 juni 2006
Berichten
23
Locatie
Amsterdam
poster20maart_4551.jpg


Zaterdag 20 maart 2010 wordt weer een avond met echte kwaliteitstechno in Studio 80 want eRRorKREW is weer terug van weggeweest met eRRorKREW invites Harvey McKay! Deze DJ en producer uit Glasgow maakt techno zoals het bedoeld is en krijgt support van niet de minsten: Stephan Bodzin, Laurent Garnier en Richie Hawtin. Laatstgenoemde opende het ADE ?09 met ?Nightwalker? en Harvey is daarmee favoriet in zijn sets. Hoog tijd dus om deze Brit te komen aanschouwen!

eRRorKREW legt haar oren goed te luisteren en haalt meerdere keren per jaar opkomende artiesten voor het eerst naar Nederland. Eerder al bewees de KREW dat met boekingen als Maetrik, Sarah Goldfarb, Mark Henning en natuurlijk niet te vergeten Alan Fitzpatrick. Deze laatste ontdekking donderde de 80 volledig omver en zorgde ervoor dat iedereen in extase achterbleef. Harvey McKay doet niet alleen qua uiterlijk en afkomst denken aan Alan, maar ook qua geluid. Daarom belooft het nu al weer een muzikaal hoogtepunt te worden.

Maar niet alles wat goed is hoef je van ver te halen. Op 20 maart staan onder andere de jonge helden Applescal en SQL uit Amsterdam namelijk ook in Studio 80. SQL?s laatste release ?Distorted Reality? krijgt, geheel terecht, veel support van onder meer Marco Carola. Applescal is getekend bij het label Traum Schallplatten, bekend van oa Extrawelt, en heeft daar zijn debuutalbum ?A Slave?s Commitment? uitgebracht. Beide heren gaan live hun kunsten vertonen.

Residents Kwik, V-Neal, Rugon Crowen en Mr. Slide zijn uiteraard van de partij om ervoor te zorgen dat het een avond wordt met het typische eRRorKREW geluid, dat te herkennen is aan warme en diepe geluiden in een stevig technojasje. De laatste remix van Mr. Slide voor de track ?Sandpiper? van Norman & Attalla is gereleased op het label Incorrect Music en deed het erg goed op Beatport.

Studio 80 heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De club is niet alleen zeer geliefd bij haar bezoekers, maar ook bij de DJ?s die er draaien. Onder andere het goede geluidssysteem, de relaxte sfeer en de intimiteit van de club zorgen hiervoor. De ?zwarte doos? is ook dit jaar weer genomineerd voor beste club bij de Gouden Kabouter Awards.

eRRorKREW organiseert sinds 2002 feesten op tal van locaties in Amsterdam. Eerst in het beruchte Café Vaaghuyzen, later in o.a. Studio 80, Sugar Factory en Paradiso. In september 2006 wint eRRorKREW de ?Prix de Nuit? voor het beste nieuwe Amsterdamse nachtinitiatief en met twee nominaties voor de Gouden Kabouter Awards belooft 2010 een mooi jaar te worden voor de organisatie.

Kaarten a 11 euro in de voorverkoop en 13 euro aan de deur.

Koop nu je tickets in de voorverkoop
Laat weten of je aanwezig bent via Facebook
Laat weten of je aanwezig bent via Partyflock
Laat weten of je aanwezig bent via hyves

eRRorKREW invites HARVEY MCKAY!
zaterdag 20 maart 2010 | Studio 80 | 23:00-05:00 uur

Zaal 1(Techno):
Harvey McKay (Soma, Material, Perc Trax - UK)
SQL LIVE (MBF, Sk Supreme)
V-Neal (eRRorKREW)
Kwik (eRRorKREW)

VJ DEDDIEKOEL

zaal 2(Sexy Techno):
Applescal LIVE (Traum Schallplatten)
Rugon Crowen (eRRorKREW)
Mr. Slide (eRRorKREW)

Studio 80 | Rembrandtplein 17 | Amsterdam
vvk: ?11 - deur: ?13 | vvk via beatfreax.com & studio-80.nl
Meer info: [NORML]www.errorkrew.nl[/NORML]
 
Back
Top