Deze zaterdag ondergrondse techno in Studio 80!

errorkrew

Nieuwkomer
Lid sinds
27 juni 2006
Berichten
23
Locatie
Amsterdam
20081115a.gif


eRRorKREW invites Tim Xavier
'Deze zaterdag ondergrondse techno in Studio 80'

Het gaat goed met Amsterdams meest ondergrondse feestorganisatie eRRorKREW. Zo gaf de organisatie in de laatste maanden tot twee keer toe een uitverkocht feest, in partyboot Stubnitz en poptempel Paradiso. Dat deze organisatie Studio80 rockte is echter al een hele tijd geleden, aankomende zaterdag 15 november is het dus wel weer tijd voor een knalfuif in eRRorKREW's oude nest.

Dit maal pakt eRRorKREW uit met een van oorsprong Amerikaanse dj/producer, TIM XAVIER. Zoals bijna alle Amerikaanse minimalisten is ook Xavier op dit moment woonachtig in Berlijn. Bijna een decennium geleden bracht dit mega talent zijn eerste release uit op het Teknotik label. Sindsdien heeft hij vele releases uitgebracht op labels als Clink Music en Klickhaus. Ook runt Xavier zijn eigen label genaamd LTD400 en zoals de naam van het label al zegt worden er van elke release maar 400 stuks geperst en daarbij zijn alle hoezen met de hand beschilderd. Door Tim's fijngevoeligheid voor alle lagen in geluid en zijn bijzondere techno sound past deze live act perfect bij de club met het beste geluid van Nederland, Studio 80.

Naast hoofdact Tim Xavier staan er diverse Amsterdamse helden. ZOMAR is mede oprichter van de succesvolle Playground feesten en gaat de boel tot het kookpunt opwarmen in de grote zaal. Naast Zomar zullen residents V-NEAL en KWIK de vetste underground techno laten horen zoals alleen zij dat kunnen. Die laatste stond trouwens afgelopen zomer te rocken op een van de leukste podia van het Welcome To The Future Festival.

Ook voor de kleine zaal hebben we een spetterend programma, MR. SLIDE kennen we o.a. van Studio 80 radio en zijn eigen Wired feesten. THE-J is een oude rot in de Amsterdamse technowereld en QFX kennen we maar al te goed als mede oprichter van eRRorKREW.

Trek je stoutste dansschoenen aan en kom zaterdag naar Studio80!


eRRorKREW invites Tim Xavier!

grote zaal:
- Tim Xavier LIVE (Clink, 400LTD/USA)
- Zomar (Playground, Wasted)
- V-Neal (eRRorKREW)
- Kwik (eRRorKREW, WTTF)

kleine zaal:
- The-J (Paradiso)
- Mr. Slide (Wired)
- Qfx (eRRorKREW)

Zaterdag 15 november 2008 | Studio 80 | Rembrandtplein 17, Amsterdam | vvk: €10,- (voorverkoop via www.beatfreax.com) | deur: €12 | 23:00-06:00 uur | info: www.errorkrew.nl

20081115b.gif
 
Back
Top